2777
2789
عنوان

خانوما دست دست اقا پسرا دست دست...

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ممنون شما چطورید؟  نیستین؟؟

خواهش میکنم. ممنون.

دیشب نبودی تو تاپیک ها

گفتم خدای ناکرده مشکلی پیش نیومده باشه

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
یه آقایی تو یه تاپیک زنونه هرچی دلش خاست ب دخترا گفت نمیدونم چراجمع می‌بندند دلم میخاست شما بودی ...

چی گفته بود مگه. ؟نباید جوابش رو میدادید همگی. تهش اگه بهتون حرف بدی زده بود گزارش میزدید براش

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
چی گفته بود مگه. ؟نباید جوابش رو میدادید همگی. تهش اگه بهتون حرف بدی زده بود گزارش میزدید براش

خب کلا امروز روز خوبی نداشتم

دیگه تا حرفاشو دیدم یاد اتفاقای امروز افتادم و بحث کردم

یه آقایی تو یه تاپیک زنونه هرچی دلش خاست ب دخترا گفت نمیدونم چراجمع می‌بندند دلم میخاست شما بودی ...

این سایت واسه شماهاست و هیچ اقایی حتی من  حق نداره بهتون چیزی بگه