2777
2789

دخترم دوسالشه دیروزتاحالاتب واسهال شدیددارن ببخشید..دوباربردم دکترکلی دارووشربت اثرنداره هیچی هم نمیخوره هیچی کسی تجربه داره تو وخداکمکم کنیددیروزتاخالااب شده

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گرانول پلانتاژل براش بگیر توی اب جوش بریز بخوره عالیه برای اسهال

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خب باید سرم میداد بهش هم اسهالش بند بیاد هم اب بدنش کم نشه....محلول Ors هم برا اسهال خوبه

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

ببرش دکتر آمپول یا سرم بزنن خطرناکه پسر منم دوسالشه این ویروس رو گرفت یکبار براش سرم زدن دفعه دیگه دو تا آمپول زدن با دارو خوب نمیشن ببر آمپول بزنن

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
اسهالشو ک پودر اواراس بده. تبشم شیاف بزار هرهشت ساعت .

برا اسسهال شیاف نمی‌ذارن که بدتر میشه

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

عزیزم ویروسه ۳ تا ۵ روز طول میکشه از بدنش بیرون بره...فقط مواظب باش بدنش کم آب نشه...مآیعات حتی به اجبار شده زیاد بده

یازده بار شمردیم و یکی ❤باز کم است...اللهم عجل لولیک الفرج