2777
2789
عنوان

کم میاریدچراتاپیکوتعطیل میکنید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 60 پست
من فقط نمازمومیخونم اونم چون جنبه علمیشوخوندم.. وارامش میگیرم به هیچ چیزه دیگه ای اصلاااااااع ...

انسانیت یعنی چی؟

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

یه سوال کسی که توی قبیله ای باشه توی یک جزیره دور افتاده مثلا ادم خوار هیچی ندونه از اسلام و تحقیق و ...

اون با دینی که بهش رسیده و طبق اون زندگی کرده سنجیده میشه. هیچ ادمی بی دلیل بهشت و‌جهنم نمیره مگر مسی که کافر به خدا باشه یعنی بی دین و بی ایمان یعنی کسی که خدا رو قبول نداره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال کسی که توی قبیله ای باشه توی یک جزیره دور افتاده مثلا ادم خوار هیچی ندونه از اسلام و تحقیق و ...

🤣🤣🤣🤣

اون چون کوشت حرام میخوره مستقیم میره جهنم فرزندم

ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️
خدا هممونو عاقبت بخیر کنه انشاالله مسیری را در زندگی طی کنیم که فردای قیامت حسرت نخوریم چون جای جبرا ...

یه سوال 

حالا هیچ راهی برای ازدواج با پسر مسیحی نیست؟ 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
میدونن اسلام هست. باید برن تحقیق کنن جستجو کنن. وظیفه ی هر ادمیه. نگاه نکن به خودمون که اسلام بهمون ...

ما دیگه زیادی غرق نعمتیم اونقدری که داریم خفه میشیم🙂

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀
اون با دینی که بهش رسیده و طبق اون زندگی کرده سنجیده میشه. هیچ ادمی بی دلیل بهشت و‌جهنم نمیره مگر مس ...

الان دین مسحیت یه دینه دیکه درسته؟!

شماالان نمیتونی بیای بگی دین نیست وعیسی روکتمان کنی!!!

قطعااونام توکشورخودشون این دین وبه بهترین شکل تبلیغ میکنن ومیکن کامل ترین دینه

همونجورکه توکشورمامیگن:)وماهیچ شکی نمیکنیم که تابه دنبال دین دیگه ای نریم ومطالعه ای نکنیم

ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️
میدونن اسلام هست. باید برن تحقیق کنن جستجو کنن. وظیفه ی هر ادمیه. نگاه نکن به خودمون که اسلام بهمون ...

شما درمورد هندوها بوديستها يهوديان و،،،، تحقيق كردي الان يه ميليارد هندو داريم شما مگه تحقيق كردي اونا به چي اعتقاد دارن كه اونا بيان دنبال تحقيق درمورد ما ؟ ننه باباشونم از اول بهشون گفتن فقط شما درست فكر ميكنيد بقيه غلط فكر ميكنن هر جا با هر خانواده اي با هر نظري بدنيا بيايي نهايتا همون دين و نگرش رو داري تمام 

كسي با كسي به خاطر اعتقاداتش دشمن نيست مگر هر دو طرف متعصب و احمق باشن من الان دوست صميميم هندو هستش ...

دقیقا دلیل این همه دشمنی یهود همینه. 

شما دوتا ادم عادی هستید.

شما چه خبر داری از بزرگای اقوام و به قول معروف علمای ادیان دیگه. در واقع همون کاهنان معابدی که زر و زور و ثروت رو در لوای دین دارن بدست میارن و به ایم دین هر کاری میخوان توی کشورهاشون میکنن؟

بحث ما مردم عادی نیست که. بحث سردمداران حکومت هایی هست که اسم یهودیت و مسیحیت دارن و حتی مسلمانی و پشت اون دارن دشمنی می کنن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان دین مسحیت یه دینه دیکه درسته؟! شماالان نمیتونی بیای بگی دین نیست وعیسی روکتمان کنی!!! قطعااون ...

چون توی کتاب اونها گفته شده که دین کاملتری خواهد آمد ولی در کتاب ما (قرآن) گفته کاملترین دین و کتاب نهایی قرآنه و منتظر کتاب دیگه ای نباشید