2777
2789
عنوان

کم میاریدچراتاپیکوتعطیل میکنید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 60 پست

من فقط نمازمومیخونم اونم چون جنبه علمیشوخوندم..

وارامش میگیرم

به هیچ چیزه دیگه ای اصلاااااااعتقادندارم غیرانسانیت

ا

ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️
کسایی که اشنا نیستن یعنی کیا؟ یعنی اون ادم بی سواد تو جزیره ی فلان ته دنیا که نه نت داره نه گوشی نه ...

مطمئنی همه میدونن؟ یعنی واقعا اروپایی با دین اسلام آشنا هستن؟ تازه گفته اگر درست با دین اسلام آشنا بشن نه این که مثلا دین اسلام رو بد بهشون بگن 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها هر جور راحتین زندگی کنین... منظورم اینکه تا وقتی رفتارتون و حرفاتون انسانی رو نرنجوند و اذیت نکرد شما مختاری هر مدلی دوس داری زندگی کنی بقیه شو ولش

حالا یکه دوس داره نماز بخونه روزه بگیره حجاب داشته باشه مشروب نخوره عبادت کنه خیرات و نذری بده خوب نوش جونش وقتی حالش با اینا خوبه انجام بده

حالا یکیم برعکس دوس نداره این مدلی باشه میخاد جور دیگه ای زندگی کنه خب اونم حق داره

مشکل از اونجایی شروع میشه که ما میخایم اعتقادات خودمونو به زور تو حلق دیگران فرو کنیم

درمورد بهشت و جهنم هم نظر شخصی من اینکه ما طبق اعمال خودمون و نیت قلبی مون پاداش یا جزا میگیریم

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀
ببین اون چون کشورش دینش مسیحیه که دلیل نمیشه نره دنبال اسلام. بعدم این چیزی که اونها الان دارن از دی ...

یه سوال کسی که توی قبیله ای باشه توی یک جزیره دور افتاده مثلا ادم خوار هیچی ندونه از اسلام و تحقیق و این چیزا اون چی میشه میره جهنم؟؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکنه واقعی باشه 😑

پس چی که واقعیه

واقعاخدامیادبه جنیفرلوپزبگه چرانرفتی دنبال دین اسلام وبعدببرتش جهنم؟!

یاانجلیناجولی که چققددددبه افریقاوکودکای محروم کمک میکنه

میکه چون حجابتورعایت نکردی وبامردغریبه دست دادی میبرمت جهنم

ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️
همینجوری تو گوگل سرچ کردم 

به حرف نيست الان ژاپنيها بيشتر از اون دنيا به تعهدشون به همنوعشون معتقدن سونامي شد تمام پولهايي كه سيل برده بود رو پس اوردن رسوندن به صاحبانشون ميگن توكيو بچه دزدي توش سابقه نداره و نداشته امنترين شهر جهانه بجه ها از دبستان با مترو تنها ميرن ندرسه 

انگار خوابي نميدوني دنيا چه خبره ،يه نگاه به اطرافت بكني ميبيني دنيا اينطورم كه فكر ميكني نيست خدا ك ...

داعش مسلمون بود؟! یا خدا

کجای داعش مسلمون بود؟

تمام اینهایی که گفتم خدا توی تورات به بنی اسرائیل گفته. 

برو مطالعه کن تحقیق کن عکس این چیزی پیدا کردی بیا حتما بگو.

واقعا فکر کردی دلیل این همه دشمنی چیه؟! حسادت.

ابلیس چرا از اون فرشته ی مقرب به ابلیس تبدیل شد؟ حسادت

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها هر جور راحتین زندگی کنین... منظورم اینکه تا وقتی رفتارتون و حرفاتون انسانی رو نرنجوند و اذیت ...

👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

پس چی که واقعیه واقعاخدامیادبه جنیفرلوپزبگه چرانرفتی دنبال دین اسلام وبعدببرتش جهنم؟! یاانجلیناجول ...

این به شرطی درسته که برای ما هم همینجوری باشه 

نگن چون مسلمون بودی بیشتر بهت سخت میگیریم 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
داعش مسلمون بود؟! یا خدا کجای داعش مسلمون بود؟ تمام اینهایی که گفتم خدا توی تورات به بنی اسرائیل ...

كسي با كسي به خاطر اعتقاداتش دشمن نيست مگر هر دو طرف متعصب و احمق باشن من الان دوست صميميم هندو هستش دونفرشون مسيحي هيچكدوممون هم فضول هم نيستيم دشمنم نيستيم 

مطمئنی همه میدونن؟ یعنی واقعا اروپایی با دین اسلام آشنا هستن؟ تازه گفته اگر درست با دین اسلام آشنا ب ...

میدونن اسلام هست. باید برن تحقیق کنن جستجو کنن. وظیفه ی هر ادمیه.

نگاه نکن به خودمون که اسلام بهمون رسیده و غرق نعمتیم و قدرش رو نمیدونیم. ببین کار برای اونها چه سخته و چه وظیفه ی سنگینی دارن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

میدونن اسلام هست. باید برن تحقیق کنن جستجو کنن. وظیفه ی هر ادمیه. نگاه نکن به خودمون که اسلام بهمون ...

خدا خیرت بده خیالم راحت شد چون واقعا داشتم بهشون حسادت میکردم برات دعا کردم