سلام دوستان فردا برای خطوط پیشانی و پنجه کلاغی اطراف چشم پیش متخصص پوست نوبت دارم،برای اولین بار هست میخوام بوتاکس کنم خیلی میترسم،چی بگم که قیافه ام عوض نشده دیدید بعضی ها یکجوری میشه حالت چشماشون؟میخوام اونطوری نشم و اینکه راست حسینی بگید خطوط دور چشمتون با بوتاکس بهتر شده؟یعنی فایده داره؟راضی بودید؟
كار خود گر به خدا باز گذاري حافظ اي دو صد عيش كه با بخت خداداده كني❤️
خطوطو که کاملا میبره واس من که اینطوری بود هم پنجه کلاغی هم خط اخم و خطوط پیشانی ولی! ولی اون حالت چ ...
عجب،خودمم از همین میترسم،فردا میخوام یک تومن پول بدم میگم خدا کنه پشیمونی نداشته باشه،اونم الان دم عید همه ادم رو میبینن،بگم فقط دم ابروهامو بزنه و یکم گوشه چشمم به نظرت؟اینطوری ممکنه تغییر نکنه قیافه ام؟
كار خود گر به خدا باز گذاري حافظ اي دو صد عيش كه با بخت خداداده كني❤️
نمیدونم والله منشی دکتر گفت قابل تحمله،خودم که خیلیییی میترسم،حالا برم فردا ببینم چطوریه
خود بوتاکس درد نداره فقط سوزن آمپول رو حس میکنی ده پونزده داره تزریقه بالاخره یه درد کوچولو داره اگه دکترت حرفه ای باشه از چندتا سوزن استفاده میکنه چون کند میشه میخوای اصلا بهش بگو که سوزن سر سرنگ رو هربار عوض کنه اگه با یکی انجامش بده کند میشه دردش بیشتر میشه
جدییییی؟یعنی به قیمتش ربط داشته؟؟اتفاقا ارزون زده بود چطوری فهمیدیییییی
حتما دکتر بهت میگه چه برندی میخوای چینی خیلی ارزونه ایرانی متوسطه کره ای یا ژاپنی برند خوبیه که از همش گرونتره شما هم فقط برا پیشونی و چشم میخای زیاد نمیشه
بخیه نداره البته درد داره دایم هم نیست 🤭اینو مطمین نیستم صد درصد ولی هایفو هم رفع افتادگی میکنه.دستگاهه سوزن و تیع نداره.🤭نمدونم چند شده با گرونیا به چهار رسیده یا نه.
عجب،خودمم از همین میترسم،فردا میخوام یک تومن پول بدم میگم خدا کنه پشیمونی نداشته باشه،اونم الان دم ع ...
اگه انصاف داشته باشه و بوتاکس خوب بزنه فکر نمیکنم بد بشه گلم، اونجا که من میرفتم پول خوب میگرفت ولی برای من که جالب نبود بوتاکسش، حالا یبار بزن خوشت نیومد نزن دیگه فوقش چند ماهه میره دیگه. اخه تا خودت نزنی نشون نمیده چجوریه گلم