2777
2789
عنوان

فردا نوبت بوتاکس دارم،کی بوتاکس کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9256 بازدید | 39 پست
خطوطو که کاملا میبره واس من که اینطوری بود هم پنجه کلاغی هم خط اخم و خطوط پیشانی ولی! ولی اون حالت چ ...

عجب،خودمم از همین میترسم،فردا میخوام یک تومن پول بدم میگم خدا کنه پشیمونی نداشته باشه،اونم الان دم عید همه ادم رو میبینن،بگم فقط دم ابروهامو بزنه و یکم گوشه چشمم به نظرت؟اینطوری ممکنه تغییر نکنه قیافه ام؟

كار خود گر به خدا باز گذاري حافظ اي دو صد عيش كه با بخت خداداده كني❤️
نمیدونم والله منشی دکتر گفت قابل تحمله،خودم که خیلیییی میترسم،حالا برم فردا ببینم چطوریه

خود بوتاکس درد نداره فقط سوزن آمپول رو حس میکنی ده پونزده داره تزریقه بالاخره یه درد کوچولو داره اگه دکترت حرفه ای باشه از چندتا سوزن استفاده میکنه چون کند میشه میخوای اصلا بهش بگو که سوزن سر سرنگ رو هربار عوض کنه اگه با یکی انجامش بده کند میشه دردش بیشتر میشه

دستت فقط توی جیب خودت باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدییییی؟یعنی به قیمتش ربط داشته؟؟اتفاقا ارزون زده بود چطوری فهمیدیییییی

حتما دکتر بهت میگه چه برندی میخوای چینی خیلی ارزونه ایرانی متوسطه کره ای یا ژاپنی برند خوبیه که از همش گرونتره شما هم فقط برا پیشونی و چشم میخای زیاد نمیشه

خود بوتاکس درد نداره فقط سوزن آمپول رو حس میکنی ده پونزده داره تزریقه بالاخره یه درد کوچولو داره اگه ...

نکته ی جدیدی بود ممنون

میترسم از نخ و اینا بخیه داره 🤕🤕ترسوام

بخیه نداره البته درد داره دایم هم نیست 🤭اینو مطمین نیستم صد درصد ولی هایفو هم رفع افتادگی میکنه.دستگاهه سوزن و تیع نداره.🤭نمدونم چند شده با گرونیا به چهار رسیده یا نه.

حتما دکتر بهت میگه چه برندی میخوای چینی خیلی ارزونه ایرانی متوسطه کره ای یا ژاپنی برند خوبیه که از ه ...

گفت مسپورت میزنه که ایرانی هم هست،حدودای یک تومن میشه،بهنظرتون خطوط پنجه کلاغی میره؟پشیمون میشم یا نه؟انجام بدم یا نه؟وااای خیلی کم دل هستم

عجب،خودمم از همین میترسم،فردا میخوام یک تومن پول بدم میگم خدا کنه پشیمونی نداشته باشه،اونم الان دم ع ...

اگه انصاف داشته باشه و بوتاکس خوب بزنه فکر نمیکنم بد بشه گلم، اونجا که من میرفتم پول خوب میگرفت ولی برای من که جالب نبود بوتاکسش، حالا یبار بزن خوشت نیومد نزن دیگه فوقش چند ماهه میره دیگه. اخه تا خودت نزنی نشون نمیده چجوریه گلم

اگه انصاف داشته باشه و بوتاکس خوب بزنه فکر نمیکنم بد بشه گلم، اونجا که من میرفتم پول خوب میگرفت ولی ...

آفرین اینم حرفیه،روی هر کس یه نتیجه ای میده و ادم تا نزنه نمیفهمه

گفت مسپورت میزنه که ایرانی هم هست،حدودای یک تومن میشه،بهنظرتون خطوط پنجه کلاغی میره؟پشیمون میشم یا ن ...

بله که میره ولی خیلی نگران نباش چون آخرش ۳ ماه دیگه برمیگرده به قبلش و دوباره باید بزنی نهایتا خوشت نمیاد دیگه نمیزنی

بله که میره ولی خیلی نگران نباش چون آخرش ۳ ماه دیگه برمیگرده به قبلش و دوباره باید بزنی نهایتا خوشت ...

اره دیگه،توکل به خدا،برم انشالله که خیره