سلام دوستان فردا برای خطوط پیشانی و پنجه کلاغی اطراف چشم پیش متخصص پوست نوبت دارم،برای اولین بار هست میخوام بوتاکس کنم خیلی میترسم،چی بگم که قیافه ام عوض نشده دیدید بعضی ها یکجوری میشه حالت چشماشون؟میخوام اونطوری نشم و اینکه راست حسینی بگید خطوط دور چشمتون با بوتاکس بهتر شده؟یعنی فایده داره؟راضی بودید؟
كار خود گر به خدا باز گذاري حافظ اي دو صد عيش كه با بخت خداداده كني❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام من تزریق بوتاکس در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش خانومدکتر المیرا صدیقیانجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️
عجب،خودمم از همین میترسم،فردا میخوام یک تومن پول بدم میگم خدا کنه پشیمونی نداشته باشه،اونم الان دم ع ...
عزیزم زیر نظر متخصص انجام بدی نگرانی نداره. سلامت ایده آل محتص کارای بوتاکس و کاشت مو و لیزر هست. هرکدوم از این کارا رو خواسی انجام بدی با خیال راحت اینجا انجام بده
اره عزیزم من تزریق بوتاکس انجام دادم هم برا چین و چروکای صورتم هم برای میگرنم پیش دکتر معصومه روحانی نسب انجام دادم و واقعا از کارش راضیم مخصوصا بوتاکس میگرن ک کردم سردردام خوب شد
من چند وقت پیش پیش دکتر پروانه ساکت بوتاکس زدم باورم نمیشه اینقدر طبیعی و خوب شده صورتم خیلی شاداب و جوون تر به نظر میاد واقعا کارشون بی نقصه تجربه و تخصصشون کاملا مشخصه