2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

317 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها اگه کسی هست میشه زودی بیاد یسوال دارم خیلی دوست دارم ناخن بکارم اما همیشه برام سواله ک کسایی ک ناخن میزارن مخصوصا ناخن بلند توی دستشویی رفتن آیا ب مشکلی بر نمیخورن یا توی حمام یا آشپزی کردن اگر کسی تجربه کاشت ناخن داره ممنون میشم بهم بگید من قصد جسارت ب کسایی ک ناخن میزارن رو ندارم فقط میخوام بدونم ک اگر مشکلی نیست منم انجام بدم چون وسواسی هستم 

دیروز ی خانوم رو تو مترو دیدم از این ناخن های بلند گذاشته بود ک شیطونی هستن و تیز واقعااا برام سوال شد 

مثلا اگر جوش بزنم بعد میشه فشار داد یا توی حمام کف سر زخم نمیشه موها رو نمی‌کشه یا تو دستشویی برای شست و شو مشکل ایجاد نمیشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چه مجبوری اونجوری بلند منم مبخام بکارم ولی خیلی کوتاه و طبیعی باشه دوس دارم میگم شما پرسیدی هزینش چقد میشه ؟

بیدارشو 🦋  پروانه من ببین زندگی داره صدامون میزنه ،🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺 .........عزیز دلم ی وقت فک نکنی بی ارزشی .......،🖤❤️🖤❤️......خیالت راحت اگه تو نباشی.       ی جای کار دنیا میلنگه.......تو بیدار شو خودم نازتو میکشم .........خودم میشم پدرت      مادرت      همدمت          عشقت.       نازنینم .......بیدارشو .......دنیا هنوز قشنگه .‌‌‌‌‌‌..    دنیا هنوز تورو صدا میزنه       🌱🌿🍃☘️    پروانه من      یادته خدا بهشتشو نشونمون داد         همونجا      دقیقا     همونجا      منتظرمونه         بالاخره      ی روزی      ی جایی      🦋    پروانه قلب خستم پر پروازم باش تنهام نزار 🖤🖤..

دسشویی دستمال هست دیگ چرا با دست اخه🤢🤢

اماکثیف میشه قطعازیرناخن اگ زیادبلندباشه ک بایدتمیزکنی دیگ بشوری و زیرشونوتمیزکنی

مراقب هم باشی محکم ب چیزی نکشی دربیادیابشکنه

کلاناخن کوتاه کاشت شیک تره بلند بلندهم دیگ ترندنیس

سفر چرا ؟ بمان و پس بگیر / ز جورشان نفس بگیر 🤍
دسشویی دستمال هست دیگ چرا با دست اخه🤢🤢 اماکثیف میشه قطعازیرناخن اگ زیادبلندباشه ک بایدتمیزکنی دیگ ...

شما تو دستشویی به خودت اب نمیزنی فقططط دستمال ،🥴🤔 ما که در اخر از دستمال استفاده هم میکنیم بازم فک میکنیم تمیز نشدیم چیی

بیدارشو 🦋  پروانه من ببین زندگی داره صدامون میزنه ،🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺 .........عزیز دلم ی وقت فک نکنی بی ارزشی .......،🖤❤️🖤❤️......خیالت راحت اگه تو نباشی.       ی جای کار دنیا میلنگه.......تو بیدار شو خودم نازتو میکشم .........خودم میشم پدرت      مادرت      همدمت          عشقت.       نازنینم .......بیدارشو .......دنیا هنوز قشنگه .‌‌‌‌‌‌..    دنیا هنوز تورو صدا میزنه       🌱🌿🍃☘️    پروانه من      یادته خدا بهشتشو نشونمون داد         همونجا      دقیقا     همونجا      منتظرمونه         بالاخره      ی روزی      ی جایی      🦋    پروانه قلب خستم پر پروازم باش تنهام نزار 🖤🖤..
جوش بترکونی؟ من تو حالت عادی ناخنام اینکارو نمیکنم 

من فشار میدم اگر جوش بزنم و نمیزارم رو پوستم باشه البته مثل قبلا جوش نمیزنم اما خوب یوقت پیش میاد ک مثلا آدم بخواد بره جایی ی جوش خیلی تو چشم باشه برا همین پرسیدم 

تو دسشویی مگه خودتون رو چنگ میزنید عجب ها

سلام من یزره وسواس دارم زیاد خودمو میشورم وگرنه چنگ نمیزنم😅ببین من واقعا برام سواله و یکی از معضلات هست دلم میخواد ناخن بزارم اما میگم یوقت میرم دستشویی چیز زیرش نره یا بوی بد نگیره اگر کاشت انجام دادین ممنون میشم راهنماییم کنید خصوصا الان ک دم عیده و همه میکارن ناخن

شما تو دستشویی به خودت اب نمیزنی فقططط دستمال ،🥴🤔 ما که در اخر از دستمال استفاده هم میکنیم بازم فک ...

چرا اما چنگ نمیزنم بادست ک صدابشقاب بده😐🤦‍♀️بعضیاببخشیدا فکرمیکنن بایدبادست پاککنن

سفر چرا ؟ بمان و پس بگیر / ز جورشان نفس بگیر 🤍