سلام به دوستان همه چیز دان
من امروز فرایند ivf را شروع کردم. روز دوم پربودن بود. دکتر یه نسخه نوشت گفت برو داروخانه بگیر. داروخانه گفت یکی از آمپول ها خارجیه و نداریم. دارو یه آمپولی هست به اسم پیورگان.
خلاصه من تا ساعت پنج عصر نصف شهر را گشتم. واقعا نصف شهر را با اشک گشتم و نتونستم اون آمپول را پیدا کنم و بلاخره رفتم معادل ایرانیش را گرفتم. معادل ایرانی اسمش سینال پن هست.
باید شش روز این داروها را تزریق کنم و هفته بعد برم برای سونو و چند روز بعدش برم برای تخمک کشی.
بنظرتون چقدر فرق هست بین داروی ایرانی و خارجی؟ ممنون میشم از تجربه هاتون بگید.
من خودم همیشه به جنس ایرانی علاقه و ایمان دارم. چون خودم هم تولید کننده ایرانی هستم ولی خانمهایی که برای ویزیت دکتر اونجا بودن خیلی من را ترسوندن و گفتن به هیچ دردی نمیخوره. یکیشون گفت دوستم آمپول ایرانی زد حتا یک تخمک هم نداشت.
دکتر هم گفت بستگی به زرنگی خودت داره برو خارجیش را پیداش کن. ازش میپرسم چقدر فرق ایرانی و خارجیه باعبانیت میگه چه فرقی هست؟!
از داروخانه پرسیدم چقدر فرق هست؟ ممکنه جواب نگیرم؟ خیلی راحت میگه برو اگه نشد دفعه بعد خارجی بگیر! منیکه با اینهمه استرس و برنامه ریزی یکماه مرخصی گرفتم اومدم یه شهر دیگه که اینکار را انجام بدم. خیلی راحت میگه برو دفعه دیگه دوباره بیا!
امروز خیلی گریه کردم و خیلی سردرگم و دلشکسته بودم. امیدوارم خدا کسی را تو غربت سردرگم نکنه ♥️
برام دعا کنید🌹