2777
2789

سلام به دوستان همه چیز دان
من امروز فرایند ivf را شروع کردم. روز دوم پربودن بود. دکتر یه نسخه نوشت گفت برو داروخانه بگیر. داروخانه گفت یکی از آمپول ها خارجیه و نداریم. دارو یه آمپولی هست به اسم پیورگان.

خلاصه من تا ساعت پنج عصر نصف شهر را گشتم. واقعا نصف شهر را با اشک گشتم و نتونستم اون آمپول را پیدا کنم و بلاخره رفتم معادل ایرانیش را گرفتم. معادل ایرانی اسمش سینال پن هست.

باید شش روز این داروها را تزریق کنم و هفته بعد برم برای سونو و چند روز بعدش برم برای تخمک کشی.

بنظرتون چقدر فرق هست بین داروی ایرانی و خارجی؟ ممنون میشم از تجربه هاتون بگید. 

من خودم همیشه به جنس ایرانی علاقه و ایمان دارم. چون خودم هم تولید کننده ایرانی هستم ولی خانمهایی که برای ویزیت دکتر اونجا بودن خیلی من را ترسوندن و گفتن به هیچ دردی نمیخوره. یکیشون گفت دوستم آمپول ایرانی زد حتا یک تخمک هم نداشت.
دکتر هم گفت بستگی به زرنگی خودت داره برو خارجیش را پیداش کن. ازش میپرسم چقدر فرق ایرانی و خارجیه باعبانیت میگه چه فرقی هست؟!

از داروخانه پرسیدم چقدر فرق هست؟ ممکنه جواب نگیرم؟ خیلی راحت میگه برو اگه نشد دفعه بعد خارجی بگیر! منیکه با اینهمه استرس و برنامه ریزی یکماه مرخصی گرفتم اومدم یه شهر دیگه که اینکار را انجام بدم. خیلی راحت میگه برو دفعه دیگه دوباره بیا!

امروز خیلی گریه کردم و خیلی سردرگم و دلشکسته بودم. امیدوارم خدا کسی را تو غربت سردرگم نکنه ♥️

برام دعا کنید🌹

عزیزم الان دیگه کسی دلش برای ادم نمیسوزه

فردا بازم بگرد تا وقت داری بگرد ایشالا که پیدا کنی چون اینهمه هزینه میکنی حیفه نتیجه نگیری

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سینال اف میزدم ۹تا تخمک داشتم شما سعی کن هر روز بادوم و انجیر بخور برای کیفیت تخمکات خوبه من سنم بالا بود تخمکا بی کیفیت بودن بعدن فهمیدم بادوم و انجیر فوق العادس بخور 

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

از ته ته دلم از خدا خواستم به همه ی اونایی که بچه ندارن بچه بده چشم انتظاری خیلی سخته 😓

یا الله یا الرحم الراحمین.

اللهم آمین یا رب العالمین 🤲🏻

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

منم سینال اف میزدم ۹تا تخمک داشتم شما سعی کن هر روز بادوم و انجیر بخور برای کیفیت تخمکات خوبه من سنم ...

شما چرا داروی خارجی نزدید؟ میگن دارو روی کیفیت تخمکها تأثیر می‌ذاره! 

بلاخره تونستید بچه دار. بشید؟

مرسی از دعای خیرتون

🌸💙

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

شما چرا داروی خارجی نزدید؟ میگن دارو روی کیفیت تخمکها تأثیر می‌ذاره!  بلاخره تونستید بچه دار. ...

والا دکترم برام سینال اف نوشت چیزی نگفت که خارجی بزنم من یدونه جنین با گرید آ تشکیل شد که انتقال دادم و نشد امضامو بخون نوشتم

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم