2777
2789
عنوان

بعد چن بار اقدام باردار شدین؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 12566 بازدید | 72 پست
ان شاالله این ماه دلت شاد میشه. 

انشاالله ممنون مهربون

خدایا شکرت ۲۲/۷/۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد😍🥰هیچ چیز به شیرینی پاهای تو نیست کوچولوی من بی صبرانه منتظر دنیا اومدنتیم منو بابایی🤗❤ خدایا خودت مراقب تودلیم باش🤲❤
استرس گرفتم نکنه نشم از حرف مادرشوهرم رو مخه همش روزارو میشموره ببینه کی موعد پریودمه وگرنه به خودم ...

بیخود کرده مگه اختیار زندگیتون دست اونه ولش کن

مطمئن مطمئن باش باردار میشی

من دوسال و نیم طول کشید فکر میکردم کلا باردار نمیشم وقتی بیخیال و بی تفاوت شدم همون ماه شدم

البته خودت اختیار زندگیتو داری اما توصیه من اینه هم خودت هم همسرت یه چکاپ کامل بشید اگه مطمئن شدی مشکلی ندارید هیچکدوم فعلا صبر کنید واقعا لذت ببرید از تنهاییتون بچه خیلی وقت میگیره

سه ماه خیلی کمه که از ازدواجتون گذشته بذار زندگیتون پا بگیره از همه چی مطمئن شی یکم پول جمع کنید بعد

🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تا 2 سال میگفتم نمیخوایم ولی عوضش این دکتر اون دکتر بودم  شما هم 3 ماه دیگه صبر کن بعد برو ...

وای عزیزم الهی 😔 چه حیف که  نموندن فرشته کوچولوا اسمونی شدن .. خدا سید علی تو واست حفظ کنه 

خدایا شکرت ۲۲/۷/۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد😍🥰هیچ چیز به شیرینی پاهای تو نیست کوچولوی من بی صبرانه منتظر دنیا اومدنتیم منو بابایی🤗❤ خدایا خودت مراقب تودلیم باش🤲❤
اره عزیزم 😂😂😂🤭چطوری تونستین؟ منکه هماتوم داشتم دکتر ممنوع کرد یکم مراعات کردیم ولی الان حداقل ه ...

اوه 😅😅😅😅ما هفت ماهه اصلا اون میترسه منم میترسم 🥴دیگه الان وارد ماه هشت که شدم عقب ترم میخوابه میگه پامو نزنم تو کمرت 😅😅😅

بیخود کرده مگه اختیار زندگیتون دست اونه ولش کن مطمئن مطمئن باش باردار میشی من دوسال و نیم طول کشید ...

اره همین اخه خیلی زوده سنمونم زیاد نیست وقت داریم دکترم برای اطمینان بعد پریودی میریم 

دوبار باردار شدم هردوبار ناخواسته،😑 به خیال خودمم جلوگیری داشتم نمیدونم چطور شد😐 اما همیشه تو تص ...

همون ناخواسته از خواسته بهتره استرس گرفتن نگرفتنشم نمیگیری.. خدا حفظشون کنه بچه هاتو عزیزم 

وای چه بد ول کن بزار هرچی میخوان بگن اسیر میشین الان بچه بیارین

اره سخته 

همون ناخواسته از خواسته بهتره استرس گرفتن نگرفتنشم نمیگیری.. خدا حفظشون کنه بچه هاتو عزیزم 

ممنون عزیزم 😍

انشالله خودتم نی نی دار میشی ولی مطمئن باش فعلا زوده واست چون تازه عروسی کردی.چندسالته؟

ممنون عزیزم 😍 انشالله خودتم نی نی دار میشی ولی مطمئن باش فعلا زوده واست چون تازه عروسی کردی.چندسال ...

انشاالله ۲۲ سالمه همسرم ۲۸