2777
2789
عنوان

بعد چن بار اقدام باردار شدین؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 12560 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله ۲۲ سالمه همسرم ۲۸ 

دیگه چ بهتر.سنتون هم که زیاد نیست واقعا خودتونو از حالا درگیر بچه نکنید.به حرف مادرشوهرتم محل نده بزار هی بگه کارش نداشته باش آخرش خودش خسته میشه😂بعدش همیشه بش بگو پسرت میگه فعلا بچه نه.چون باید خودمون رو جمع و جور کنیم.بنداز گردن اون😉البته قبلش باهاش هماهنگ کن😅

اصلا نباید ب مادر شوهرت بگی میخای اقدام کنی ک هی بگه، بگو نمیخام فعلا شوهرتم همین طور 

من بهش نگفتم خودش گفت بچه بیار جلوگیری نکن😖

خدایا شکرت ۲۲/۷/۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد😍🥰هیچ چیز به شیرینی پاهای تو نیست کوچولوی من بی صبرانه منتظر دنیا اومدنتیم منو بابایی🤗❤ خدایا خودت مراقب تودلیم باش🤲❤
دیگه چ بهتر.سنتون هم که زیاد نیست واقعا خودتونو از حالا درگیر بچه نکنید.به حرف مادرشوهرتم محل نده بز ...

اره از این ببعد همینو میگم دیگه اونم دهنشو میبنده راحت میشم 

خدایا شکرت ۲۲/۷/۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد😍🥰هیچ چیز به شیرینی پاهای تو نیست کوچولوی من بی صبرانه منتظر دنیا اومدنتیم منو بابایی🤗❤ خدایا خودت مراقب تودلیم باش🤲❤

من چندماه لعد پریود حدافل دو سخ روزش اقدام دلشتم، ولی ماه اخر فقطیکبار که گرفت، سر هر دوتا بارداری با یه بار اقدام اون ماه گرفت

ماه های قبلش. داشتم، ولی اون ماهی که باردار شدم فقط یکبار .را. بطه داشتیم.

بعد با کاندوم بود

حتما یه کار هنری چیزی برو یادبگیر

هله هوله هم نخور، نون پنیر گردو بخور سالم تره و بهترع

میتونی اصلاح سبک انجام بدی تو اینستاگرام سرچ کن

@bardari_felora

روش کم هزینه و درمانی خوبیه

ارامش داشته باش برو امامزاده شهرتون 

بچه خوبه اما زود داشتنش واقعا ادم رو غقب میندازه اگه کسی کنارت نباشه خوبه مادرشوهرت هس بهش بی احترامی نکن هر چقدر هم چرت و پرت بگه پاشو ظرفترو بشور ،کتابخونه عمومی شهرتون عضو شو کتاب بگیر

ببین مسجد و بسیج هنر رایگان گذاشتن برو کلاس

هیچکس از هنر یاد گرفتن ضرر نکرده

من چندماه لعد پریود حدافل دو سخ روزش اقدام دلشتم، ولی ماه اخر فقطیکبار که گرفت، سر هر دوتا بارداری ب ...

از ما که فک کنم بخاطر رابطه زیادیه چون بعد پریود معذرت میخوام هرشب هس تا پریود بعدی 

و ممنون از ایده های خوبت درس میگی باید از این یکنواختی دربیام 

از ما که فک کنم بخاطر رابطه زیادیه چون بعد پریود معذرت میخوام هرشب هس تا پریود بعدی  و ممنون ا ...

حالا اول ازدواجید فکر بچه بیرون بیا اصلا فکرش نکن بدون پیشگیری کارتون انجام بدید,,یدفعه میشه 

حالا اول ازدواجید فکر بچه بیرون بیا اصلا فکرش نکن بدون پیشگیری کارتون انجام بدید,,یدفعه میشه 

اره باید بی خیالش شیم دیگه هروقت گرفت عجله ای نیست که