2777
2789
عنوان

بعد چن بار اقدام باردار شدین؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 12560 بازدید | 72 پست
من گیر دادن که بچه بیار حالا سه ماهم هست ازدواج کردیم تازه خونه هم نداریم خونه پدرشوهرمیم تو یه اتاق ...

بخدا ادم شاخ در میاره از چیزایی که تو نی نی سایت میشنوه😐

به مادرشوهرت میگفتی پسرت دختر همسایه رو میگرفت سه تا بچه رو تو اتاق خونه شما براش میورد؟😵‍💫

اصلا متعجبم

سه ماهه ازدواج کردی

دو ماهه اقدامی

خونه مادرشوهرتم داری زندگی میکنی

ناراحتم هستی چرا نشده؟

🌷
ی سال اقدام 😐این ماه ۹ روزه عقب انداختم بی بی چکمم منفیه پریود هم نمیشم 😐😐

خداکنه گرفته باشه عزیزم باردار باشی بیا ناامید نشیم خدابزرگه 

خدایا شکرت ۲۲/۷/۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد😍🥰هیچ چیز به شیرینی پاهای تو نیست کوچولوی من بی صبرانه منتظر دنیا اومدنتیم منو بابایی🤗❤ خدایا خودت مراقب تودلیم باش🤲❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گیر دادن که بچه بیار حالا سه ماهم هست ازدواج کردیم تازه خونه هم نداریم خونه پدرشوهرمیم تو یه اتاق ...

نیار الان

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️

عزیزم بعد پریودت تا روز تخمک گذاریت هر ۳ روز اقدام کن چون اسپرم نیاز ب استراحت و قوی شدن داره ،تخمک گذاریتم رد شد همسرت دیگه داخل نریزه چون شنیدم اسپرم اضافی بعد از تخمک گذاری گاهی مانع لقاح و لانه گزینی میشه،من ۳ ماه تمام داخل میریخت و نمیگرفت ماه چهارم فقط با یکبار اقدام باردار شدم تا الانم نزدیکی داشتیم داخل چیزی نریختیم

بخدا ادم شاخ در میاره از چیزایی که تو نی نی سایت میشنوه😐 به مادرشوهرت میگفتی پسرت دختر همسایه رو م ...

استرس گرفتم نکنه نشم از حرف مادرشوهرم رو مخه همش روزارو میشموره ببینه کی موعد پریودمه وگرنه به خودم باشه میگم صب کنیم بریم خونه خودمون تازه سه ماهم هست و زوده چه عجله ایه 

خدایا شکرت ۲۲/۷/۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد😍🥰هیچ چیز به شیرینی پاهای تو نیست کوچولوی من بی صبرانه منتظر دنیا اومدنتیم منو بابایی🤗❤ خدایا خودت مراقب تودلیم باش🤲❤
عزیزم بعد پریودت تا روز تخمک گذاریت هر ۳ روز اقدام کن چون اسپرم نیاز ب استراحت و قوی شدن داره ،تخمک ...

جدی ؟ چه خوب که گفتی نمیدونستم ممنون عزیزم انشاالله سالم نی نی تو بغل بگیری 

سه سال بعد😁جالب اینجاس تا دوسال بعد اقدام تو فکرم نبودیم چرا نمیشیم دیگه بعد دوسال رفتم دکتر🙃

حالا مشکلیم بود یا نبود.. من دکتر نرفتم 

کارخوبو تو کردی منم این سری میگم نمیخوایم هنوز 

منم تا 2 سال میگفتم نمیخوایم ولی عوضش این دکتر اون دکتر بودم 

شما هم 3 ماه دیگه صبر کن بعد برو دکتر من با 3 .4 تا آمپول دوقلو حامله شدم خرجی هم نداشت ولی با زایمان زودرس الان تو آسمونان

سید علی هم الان تو بغلم شیر میخوره وقتی 40 روز از سقط مجددم میگذشت از امام رضا گرفتم  بدون دارو 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

دوبار باردار شدم هردوبار ناخواسته،😑 به خیال خودمم جلوگیری داشتم نمیدونم چطور شد😐 اما همیشه تو تص ...

دست چپ و راستت رو سرمن 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات