2777
2789

سطح آزمون سخته؟ منابع مطالعه سخته یا راحته؟

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ک برا مراقب خوندم سه ماهه اما تو این ازمون نمیخان مارو😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

منم رشتم مرتبط نیست ولی اطلاعیه اومده میخوان امسال از رشته های غیر روانشناسی و علوم تربیتی بگیرن

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

چطور میشه شرکت کرد شرایطش چیه؟؟

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
من امسال سال اوله میخوام‌شرکت کنم ببخشید شما رشتتون چیه؟

من رشتم زبان و ادبیات عربیه ولی دیروز دیدم ک‌نوشته امسال از غیر رشته های روانشناسی و علوم تربیتی ام میخوان بگیرن برای ابتدایی.چه منابعی خوندین سطح منابع سخته یا خوبه

منم رشتم مرتبط نیست ولی اطلاعیه اومده میخوان امسال از رشته های غیر روانشناسی و علوم تربیتی بگیرن

هی خدا امیدم ناامید شد من ک

لطفا از کانال تلگرامی فروش نقره من حمایت کنین 🥲@alangoopardis ادرسشه ...
تا دفترچه‌صادر نشه قطعی نیست صبرکن تا دفترچه بیاد رشتت چیه؟

یعنی جغرافیا نمیگیرن 

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

اره ولی خبرا میگن فقط ابتدایی برمیدارن حتی اموزگاری نمیخوان

نه میخوان غیر ابتدایی ام نوشته بود بعد اموزگاری ابتدایی برای دبیری ازمون برگزار میشه