2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی میدونه قرص مدروفم مدروکسی پرژسترون پنج باید روزانه مصرف بشه یا ده روز دز ماه برای قاعدگی فقط؟

دکتر بهم داد ولی نفهمیدم چجوری مصرف کنم فقط نوشته هر دوازده ساعت یکی

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
یاغذا پرنمک

من شوری وترشی زیاددوس دارم برعکس قبل بارداریم عاشق شیرینی بودم تهوع هم اصلا ندارم گاهی معده درد پوستمم اوایل خیلی جوش هورمونی زد الان صاف ونرم شده اما پشتم جوشای قرمز زده ورشد موهای زائدم زیادشده  ریزش موهای سرمم کمترشده خنکی وغذاهای حاضری مثل ماست خیارخیلی دوس دارم میتونی حدس بزنی جنسیتش چیه هفته بعدی میرم ان تی

من همانم که توغمگین بشوی میمیرد💌همسرعزیزترازجانم خوشحالم که دارمت