2777
2789
عنوان

آقای مهربونی ها تولدت مبارک❤

113 بازدید | 14 پست

رنجور کربلا.پروانه دعا،گنجینه صفا،ماه چهارمین،از آل مرتضی،آقای ساجدین

تولدت مبارک آقا جوونم😍😢به همه اهل عالم تبریک🌺

هر چقدر واستون مقدور بود صلوات هدیه کنین به آقا امام سجاد ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عید شما هم مبارک عزیزم ❤️🥰

ان‌شاالله همگی حاجت روا بشیم💕

تاپیک آخرم کارت تبریک گذاشتم خواستین ببینین😘

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

عید شما هم مبارک عزیزم ❤️🥰 ان‌شاالله همگی حاجت روا بشیم💕 تاپیک آخرم کارت تبریک گذاشتم خواستین بب ...

ان شاالله❤

تاپیکتون دیدم😍☺عیدتون مباااااااارک ان شاالله ب حق امام سجاد محبتشون تو دلتون روز ب روز بیشتر بشه

ان شاالله❤ تاپیکتون دیدم😍☺عیدتون مباااااااارک ان شاالله ب حق امام سجاد محبتشون تو دلتون روز ب روز ...

مرسی عزیزم ان‌شاالله همچنین😘❤️

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️