2777
2789
عنوان

قطع ارتباط با خانواده همسر

1258 بازدید | 62 پست

خانوما من چندین ماهه با خانواده همسرم ارتباط ندارم سر ی موضوعی که تقصیر خواهر شوهرم و مادرش بود منم دیگه خونشون نرفتم حالا شوهرم میگه هر دفع میرم خونشون مادرم میگه کسی تا حالا یا ما قط رابطه نکرده این یدونه یعنی من برامون اینجور پرونده شوهرم میگه بیا بریم خونشون خیلی دو دلم نمیدونم چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندین ساله قطع رابطه م چند سال اول شوهرمم قطع رابطه بود ولی الان میره اصلا هم اصراری ب اومدن من ...

نمیدونم چکار کنم شوهر من میگه دوس دارم توام باهام بیای ولی از مادرشوهرم اصلا خوشم نمیاد خیلی ناراحتم کرده 

چطور فراموش کنم بنظرت اصلا چه رفتاری داشته باشم رفتنی

آدم باید گذشت داشته باشه

الانم که دیگه همه آروم شدین

بهتره بری و انگار چیزی نشده عادی بشینی کنارشون

حرف گذشته هم نزن

سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
عید به بهونه سال جدید برو و سنگین باش...به همسرم بگو فقط بخاطره اینکه دوست دارم اومدم

میترسم دوباره مادرش اذیتم کنه بخدا خستم دیگه خودم اینجا هیچ کس ندارم بعد شوهرم میگه تنها شدی 

نمیدونم چکار کنم شوهر من میگه دوس دارم توام باهام بیای ولی از مادرشوهرم اصلا خوشم نمیاد خیلی ناراحتم ...

ببین شوهر منم خیلی دوست داره من برم ولی تصمیم منطقی میگیره

اگه قرار باشه رابطه ای باشه ولی پر از تنش همون بهتر ک نباشه

ولی اگه فک میکنی رفتنت بهتره برای زندگیت خیلی باسیاست رفت و امد کن

یه بار برو دو بار نرو،کمتر حرف بزن،همجوابی نکن…ازین داستانا

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
آدم باید گذشت داشته باشه الانم که دیگه همه آروم شدین بهتره بری و انگار چیزی نشده عادی بشینی کنارشو ...

آدم نباید همیشه به همه فرصت بده !!! احترام هم خوبه نگه دارن

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من