2777
2789
عنوان

اونایی که دوتا بچه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 44 پست
غذا خودشون میخورن دیگه. حموم هم تنهایی میتونم ببرم ولی چون بعدش یکی باید باشه موهاشونو خشک کنه وقتی ...

در حد خیلی کم پس همکاری دارن همسرتون

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 

من پسرم پیش دبستانیه دخترم ۳سال و نیمه ینی بینشون ۲سال و نیم فاصله ست .ب شدت اذیت میکنن دعوا میکنن کثیف کاری میکنن پذیرایی تمیز میکنم میرم اتاق تمیز میکنم برمیگردم میبینم پذیرایی باز بهم ریخته افسردگی میگیرمم انگیزمو از دست میدم میبینی ۲روز کلا ول میکنم خونه رو بعدش جونم میره تا باز تمیز کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم پیش دبستانیه دخترم ۳سال و نیمه ینی بینشون ۲سال و نیم فاصله ست .ب شدت اذیت میکنن دعوا میکنن ک ...

بعضی اوقات خسته میشم میگم مگه ما مادرا چه گناهی کردیم

در حد خیلی کم پس همکاری دارن همسرتون

اره بتونه کمک می‌کنه. من تا چار ماه و نیم کمکی داشتم. خونه مادر شوهرم بودم. بعدش دیگه خودم بودم و خودم

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

بعضی اوقات خسته میشم میگم مگه ما مادرا چه گناهی کردیم

مسدونی هر ادمی توتناییش یجوریه.من بچه داری خیلی اذیتم کرده و میکنه.بچه هامم شیطونن .بعضی بچه ها ارومن.خواهر شوهرم گاهی بهم میگه خوب هنوز زنده ای😁انقد بچه هام اذیت میکنن خواهرشوهر مادرشوهرم دلشون میسوزه برام

ببین خودت توانت چقدره اگه در خودت نیبینی دومی رو بیار اما اگه فک میکنی اذیت میشی نکن این کارو هیچوقت دیر نیست بزار بچه اولت از اب و گل در بیاد بعد.من دومیم ناخواسته شد

مسدونی هر ادمی توتناییش یجوریه.من بچه داری خیلی اذیتم کرده و میکنه.بچه هامم شیطونن .بعضی بچه ها اروم ...

به من همه میگن بچه هات چه آرومن ولی من تنبلم صبح کسلم یهو از ظهر میبینم کلی کار سرم ریخته با دوتا بچه به غذاشون نمیرسم وقت بازی ندارم 

پسر بزرگه من ۳ سالش بود پسر کوچکم بدنيا اومد

وای من با اینکه بچه اولم ۷ سال و نیم داشت دومی دنیا اومد کم آوردم 

عه سخت نبود ؟من میترسم نتونم

سخت هست ولی خیلی شیرینه 

الان که پسر کوچکم ۳ سالشه باهم بازی میکنن راحت ترم باهم بزرگ میشن اگه فاصله داشته باشن سخت تره

خواهر شوهر من بعد ۹ سال ی پسر  اورده  دوتا بچه شیر به شیر داره این سومیه میگه خیلی سخته این تکه و فاصله اش زیاده

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰