ساحلtiti مدیر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2386 عنوان اونایی که دوتا بچه دارن | مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 44 پست وقت میکنید خوب بهشون رسیدگی کنید؟ شوهراتون چقدر کمک میکنن؟ فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 1401/12/07 | 00:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحلtiti مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2386 من خودم دست تنهایی بزرگ کردم شوهرندارم به پدر و مادر پیرم هم خودم رسیدگی میکنم خدا بهت قوت بده چرا من اینقدر ناتوانم فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت
بچم_قلبم عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 569 دقیقا منم اینجوری هستم تمام وقتم باهاشون پر هست ولی نمیتونم بازی کنم وقت واسه بازی دیگه نمیمونه درکت میکنم 😭😭بخدا همین شوهرم یساعت وقت براشون نمیزاره ولی همینجور ب من میگه تو داد میزنی مامان خوبی نیستی 😭
ساحلtiti مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2386 بنظرم سخته گاهی میگم اگه یکی داشتم اعصابم ارومتر بود خستگیم کمتر بود بیشتر میتونستم ب همون یکی برسم ... دومی من حالا ۶ ماهشه به اعصاب خوردی هاش نرسیدم فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت
saia عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 4290 خدا بهت قوت بده چرا من اینقدر ناتوانم تو شرایط قرار بگیری میتونی اصلا تلقین بد نکن شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......
ساحلtiti مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2386 درکت میکنم 😭😭 بخدا همین شوهرم یساعت وقت براشون نمیزاره ولی همینجور ب من میگه تو داد میزنی مامان خ ... شوهر منم فقط انتظار داره وقتی اومد دوتا بچه رو ساکت کنم تا آرامش داشته باشه فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت
ساحلtiti مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2386 یه کلاس پنجمی دارم یه یکسال ونیم ،دومی که اوردم بچه ام دوتا نشد،صدتا شد بازیگوشه؟ یا دوتایی باهم اذیت میکنن؟ فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت
قابعکس عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 1772 دوستان اگر واقعا یک برنامه ریزی عالی داشته باشید اصلا به مشکل نمیخورید کلی هم وقت اضافه پیدا میکنید، من خودم شاغلم با دو تا بچه، با برنامه ریزی هیچ کاریم روی زمین نمیمونه، تازه هیچ کس هم کمکم نمیکنه،
بچم_قلبم عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 569 شوهر منم فقط انتظار داره وقتی اومد دوتا بچه رو ساکت کنم تا آرامش داشته باشه 🙁🙁🙁
ساحلtiti مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2386 منم تو ذهنمه دومی بیارم ولی میترسم اگه شوهرت کمک نمیکنه بیخیال شو فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت
ساحلtiti مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2386 دوستان اگر واقعا یک برنامه ریزی عالی داشته باشید اصلا به مشکل نمیخورید کلی هم وقت اضافه پیدا میکنی ... آخه چطورمن خودم از صبح مشغولم با بچه ها و خونه تکونی و آشپزی و.. جای بخیه زایمانم درد بواسیر کمر درد اعصاب خوردی همه با هم قاطی شدن فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت
ساحلtiti مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2386 جانم در حد توان بله لا کمک از طرف شوهر😊😁 انگار نه انگار بچه مال اونا هم هست فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت
ساحلtiti مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2386 دوقلو سه سال و نیم دارم پدرمو در آوردن. حوصله بازی کردن باهاشون رو ندارم. شوهرم هم ک صبح تا شب سر کا ... خدا صبرت بده جز بازی کردن به بقیه کاراشون میرسی؟ مثلا غذا دادن عصرانه حموم و.. فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت
ساحلtiti مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2386 موهامو نمیرسم شونه کنم حتی یه کلاس اولی دارم یه دوساله😩 من یه کلاس دوم یه شش ماهه وقت نمیکنم خوب بهشون برسم عذاب وجدان دارم فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت
hasti6612 عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 2272 خدا صبرت بده جز بازی کردن به بقیه کاراشون میرسی؟ مثلا غذا دادن عصرانه حموم و.. غذا خودشون میخورن دیگه. حموم هم تنهایی میتونم ببرم ولی چون بعدش یکی باید باشه موهاشونو خشک کنه وقتی میبرم ک شوهرم باشه فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی. https://pooshak-dogholooha.ir ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️
ساحلtiti مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2386 ی سه سال و هف هش ماه دارم ی دوساله پدرمو دراوردن خونه خودم انقد راحتم مبادا مادرشوهرم و مامانم بیان ... چقدر تفاوت سنیشون کمه چقدر سخته اینطور فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت