2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابتو نميدم چون ….

چون جوابی نداری بدی 

هرچی رسانه ها بگن همونو باور میکنی حتی متوجه نیسی که اون اخوندایی که مملکتو خراب کردن این اخوندایی که تو تو کوچه خیابون میبینیشون نیستن 

اونا بیشتر از هرکسی تو فشارن چون علاوه بر فشاری ک به شماها وارد میشه و به اونام وارد میشه بخاطر خطای یه سری اخوند مفت خور گردن کلفت تو جامعه منفور شدن 

درباره علمای دین برید بخونید هر کدوم یه دریا هستن ..اقای بهاالدینی... بروجردی .... بهجت... اقای قاضی ...

ممنون حتمامطالعه ميكنم

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
خودکشی کن راحت تری خب پسر همسایمون حوزه بوده بعد چنوقت قرص خورد خودکشی کرد بهش گفتن چتع گفت ی سر ...

اسکیزوفرنی داشته ایشون

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
منم منظورم همون مفتخوراي شكم گندس

پس منظورتو درست بگو 

یه جور حرف نزن که انگار همشون مفتخورن 

اونا تو اقلیتن 

به خدا این حرفاتون و تاثیری که به مرور رو جامعه میزاره و زندگی روز به روز برای اخوندا و خانواده شون سختتر میشه 

و روانشون بیشتر اسیب میبینه وبال گردنتون میشه 

اکثر اونا از قشر ضعیف جامعه ان که شماها تو مجازی و  کوچع و بازارم نفرتتونو بهشون نشون میدید و هی این خانواده های بیچاره رو گوشه گیرتر میکنید و بچه هاشونو از زندگی سیرتر 

در صورتیکه خیلیاشون از نظر دنیوی هیچیی ندارن و با ساده زیستی تمام زندگی میکنن 

هر چی داشته بدبخت دیوونه اش کردن حالا هم لباسشو و کلاهشو گرفتن بیرونش کردن کلا این راهی ک میخاد بر ...

من کاری به راهش ندارم و تاییدش نمی کنم. ولی ایشون این ژن را داشته و بلاخره دیر یا زود، این اختلال روانی بروز می کرده

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم