2777
2789
عنوان

خیلی داغونم😔دلم میخواد بمیرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 44 پست
حدص نخور توروخدا . بیخیال این کارا چیه کار تازه به دوران رسیده هاست

بخدا میخام حرص نخورم ولی وقتی هی پیام میدن من اینو خریدم شوهر من اینو خریدو فلان بغض میکنم دلم میسوزه برا خودم هرچقد ب شوهرم گفتم برو سر ی کار بهتر نمیره میگه من کارگری نمیکنم با ماشین خودم کار میکنم هرچیم با ماشین کار میکنه خرج خوده ماشین میشه

بخدا میخام حرص نخورم ولی وقتی هی پیام میدن من اینو خریدم شوهر من اینو خریدو فلان بغض میکنم دلم میسوز ...

از همه برنامه های مجازی بیا بیرون به بهانه اینکه فی لتر شکن نداری. من مدتهاست هیچ شبکه اجتماعی نیستم انقد اعصابم راحته قبلا همش در حال مقایسه زندگی خودمو بقیه بودم حالم بد میشد . الان فقط برنامه شاد دارم اونم بخاطر پسرم که مهد میره وگرنه همونم دوس ندارم

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وجودت پر از انرژی منفی و ناشکری هست دوست عزیز یکم اروم باش و شکر گذار . بازم ادامه بده واقعه رو قطعا ...

یعنی بنظر شما اگه نیت کنم تا شب عید نتیجه میگیرم ها

شما  ببخشید ولی مشکلات مارو ندارین شاید ک میگین اروم باشم بخدا من همش شکر گزارم هروز خدارو شکر میکنم صدقه میدم هرچند کم ولی خب وضعمون هروز بدتر میشه دو ساله ازدواج کردم وضع همینه شوهرمم جوونه ولی کار نمیکنه خودمم نمیزاره برم سر کار هی دستمون خالی 

از همه برنامه های مجازی بیا بیرون به بهانه اینکه فی لتر شکن نداری. من مدتهاست هیچ شبکه اجتماعی نیستم ...

چی بگم تو خونه تنهام بلکه همین چیزا یکم سرگرمم کنه منکه هیچ سرگرمی ندارم الان فقط دوس دارم ی پولی دستم برسه بتونم برم پیش مامانم اینا اوناهم شرایطش ندارن بیان پیشم حداقل ما ماشین داریم ولی همون ماشینم قراضست خرج داره

برو بزن تو نت دعا و ذکر ثروت . بهشون عمل کن روحت رو ارام کن توکل شدید به خدا کن گیر به شوهرت نده خدا بخواد اونم هدایت میکنه تا ثروتمند بشین. فقط روی خودت و باورهات کار کن و ذکر بگو وقتایی که ظرف میشوری بگو یا غنی یا واسع و ... بچه هم نداری بهترین فرصته بخدا من وقت قران خوندن ندارم ارزومه وقت داشتم و میخوندم. ولی تا فرصت کنم میخونم شکر خا راضی ام روز به روز در حال پیشرفتیم. 

برو بزن تو نت دعا و ذکر ثروت . بهشون عمل کن روحت رو ارام کن توکل شدید به خدا کن گیر به شوهرت نده خدا ...

عزیزم ایشالله موفق باشی مرسی کاش منم بتونم عیدو ب خوبی و خوشی بگذرونم بعد اونم هر طور شده شوهرم میفرستم ی شهر دیگه حدقال کار کنه خودمم میرم خونه پدر شوهرم اینا

چی بگم تو خونه تنهام بلکه همین چیزا یکم سرگرمم کنه منکه هیچ سرگرمی ندارم الان فقط دوس دارم ی پولی دس ...

شکر کن همون قراضه رو دارین حداقل صدملیون پولشه . ببین همش شکر کن فقط شکر کن پدر مادری داری که منتظرت هستن هرچند نتونی ببینیشون ولی صداشونو میتونی زنگ بزنی بشنوی. شکر کن سایه شوهرت سرت هست . لخت که نیستین بالاخره لباسی دارین بپوشین. خودتو با ذکر و قران سرگرم کن. چیه اون شبکه های مجازی کذایی که فقط زندگیهارو بر باد میده 

عزیزم ایشالله موفق باشی مرسی کاش منم بتونم عیدو ب خوبی و خوشی بگذرونم بعد اونم هر طور شده شوهرم میفر ...

چرا نتونی . توکلت به خدا باشه

شکر کن همون قراضه رو دارین حداقل صدملیون پولشه . ببین همش شکر کن فقط شکر کن پدر مادری داری که منتظرت ...

ممنون عزیزم حاضرم هیچی نداشته باشم ولی مامان بابامو داداش کوچولوی یکی یدونمو خواهرامو عید ببینم خیلی دلتنگشونم خیلی

یعنی بنظر شما اگه نیت کنم تا شب عید نتیجه میگیرم ها شما  ببخشید ولی مشکلات مارو ندارین شاید ک ...

اره عزیزم شوهرت رو تشویق کن . زیاد گیر نده بهش . بالاخره خودش متوجه میشه دخلش به خرحش نمیخونه ماهم خیلی مشکلات اول زندگی داشتین الان دهسال گذشته خیلی بهتریم شکر خدا 

اره عزیزم شوهرت رو تشویق کن . زیاد گیر نده بهش . بالاخره خودش متوجه میشه دخلش به خرحش نمیخونه ماهم خ ...

خودشم متوجس خیلی داغونه جدیدا متوجه شدم سیگار میکشه بیشتر سر این حرص میخورم بخدا قلبم درد گرفته بس حرص خوردم

خودشم متوجس خیلی داغونه جدیدا متوجه شدم سیگار میکشه بیشتر سر این حرص میخورم بخدا قلبم درد گرفته بس ح ...

برات از ته دل دعا کردم خدا الهی مشکلاتتون رو حل کنه و سال خوبی پیش رو داشته باشید 😍