2777
2789
عنوان

خیلی داغونم😔دلم میخواد بمیرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 44 پست
همه همینطوریم منم شهر غریبم عید میخواستیم بریم شهر خودمون ولی انقد ماشینمون خراب شده نمیتونیم لباس ب ...

هی خدا ی نگاهی ب ما بنداز حداقل ی دمه عیدو بزا شاد باشیم خدا

منم همینطورم بخدا دیروز ضمانت وام ازدواجمون زنگ زده ب بابام ک قسط دومادت عقب افتاده حساب منو مسدود ک ...

😔😔😔😔😔جاریام خواهرشوهرام همش بازار همش خرید......ای خدا شکرت تن سالم باشه 

خدایا هنوزم ته دلم امیدم بهت هست که یه بچه سالم بهم بدی...جز تو کی رو دارم دورت بگردم 🤲🙏🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چشم و هم چشمی اخر مارو میکشه. من خیلی وقته زدم به بی خیالی انقد ارومم 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
من چندتومن شوهرم داده بود بهم واس خرید ولی دیدم اصلا خرید تو این شرایط کار عاقلانه نیست رفتم همشو پا ...

خب تو دلت با خرید پارسیان خوشه ، یکی دلش با خرید لباس ، من میگم حداقل سالی یه بار دلخوشی حق همه ست

بچه ها نخندینا💔.....
به یه ورت بگیر . خوشت میاد خرج دوا درمون بدی خای نکرده. ول کن حرف مردم رو بزار مسخره کنند گناهتونو ب ...

خواهر من خرج دوا درمونم ندارم شوهرم مشکل داره بچه دار نمیشیم پول نداریم حتی درمان کنیم بخدا وقتی دور وریام میبینم بچه دارن اینقد دلم میخواد ک منم داشته باشم عاشق بچهام ولی خدا اونم بهم نداده

خب تو دلت با خرید پارسیان خوشه ، یکی دلش با خرید لباس ، من میگم حداقل سالی یه بار دلخوشی حق همه ست

حق ما خیلی بیشتراز یکباره ولی وقتی مقدور نیست خودمونو بکشیم؟ زانوی غم بغل کنیم خوب میشه ؟ جز اینکه مریض بشیم و خج دکترم بیاد روش 

خواهر من خرج دوا درمونم ندارم شوهرم مشکل داره بچه دار نمیشیم پول نداریم حتی درمان کنیم بخدا وقتی دور ...

تو خود خود منی منم خرج دوا درومون ندارم

خدایا هنوزم ته دلم امیدم بهت هست که یه بچه سالم بهم بدی...جز تو کی رو دارم دورت بگردم 🤲🙏🤲

اره دختر عموهای منم مرتب از خریداشون برا من عکس میفرستن خیلی ظالمن میدونن وضعم خوب نیست و از این کارا میکنن

خواهر من خرج دوا درمونم ندارم شوهرم مشکل داره بچه دار نمیشیم پول نداریم حتی درمان کنیم بخدا وقتی دور ...

خب واسه اینکه استرسی هستید استرس واس به دار شدن سمه. ریلکس باشید و سوره واقعه زیاد بخونید و ذکر یا غنی زیاد بگین  کم کم اوضاع مالی روبراه میشهه. من خودم تجربه کردم 

تو خود خود منی منم خرج دوا درومون ندارم

ما همه مردم ایران یعنی اکثرمون این مشکلاتو داریم نمیدونم کی خدا بهمون کمک میکنه بازم شکرت خدا ولی من دیگه کم اوردم ب خودت قسم

اره دختر عموهای منم مرتب از خریداشون برا من عکس میفرستن خیلی ظالمن میدونن وضعم خوب نیست و از این کار ...

حدص نخور توروخدا . بیخیال این کارا چیه کار تازه به دوران رسیده هاست

خب واسه اینکه استرسی هستید استرس واس به دار شدن سمه. ریلکس باشید و سوره واقعه زیاد بخونید و ذکر یا غ ...

بخدا خوندم سوره واقعه شروع کردم ب خوندن چند روز بعدش ماشینمون خورد ب پایه ۵میلیون خرج اورد بالا دوباره چند روز بعدش کاپشن همسرم پیش همون ماشین سوخت خدا خواست و خودش چیزیش نشد باز چن وقت بعدش دوباره جلو ماشینمون اتیش گرفت منم دیگه نخوندم خیلی بدشانسیم

بخدا شادی نمیخام میگم این قسطا این قرضا تمووم شه نفس راحت بکشم اجاره خونه هم مونده 😢😢

ماهم برج ۲باید اجاره چند ماهو بدیم بیمه ماشینمونم هست قسطامونم هست داغونم خدا

بخدا خوندم سوره واقعه شروع کردم ب خوندن چند روز بعدش ماشینمون خورد ب پایه ۵میلیون خرج اورد بالا دوبا ...

وجودت پر از انرژی منفی و ناشکری هست دوست عزیز یکم اروم باش و شکر گذار . بازم ادامه بده واقعه رو قطعا نتیجه میگیری