2777
2789
عنوان

به خاطر بچم بمونم

715 بازدید | 42 پست

شوهرم خیلی اذیتم کرد همه ی بدی هارو داشت منم لد بودم اما به خاطر کارهای اون عصبی بودم الان ۳روزه که از خونه رفته زنگ نزده خبری هم نگرفته دخترم خیلی وابستشه امروز میگفت تا کی بابا هی بره و بیاد اشتی کنین بیاد برات گل بخره من هردوتاتونو باهم میخوام الان نمیدونم جدا شم یابه خاطر دخترم تو این جهنم بمونم ما ۱ساله که فقط با هم هم خونه ایم برگرده هم چیزی عوض نمیشه فقط به خاطر بچه تحمل میکنم  ایا درسته کارم یا جدا شم و سخای هاشو به جون بخرم دخترمم عادت میکنه ؟از نظر مالی مشکلی ندارم برا جدایی از جدایی هم میترسم از بعدش و مشکلاتش 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

پس تحمل کن و کناربیا

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحمل کن گناه داره بچه 

با من سرد نباشید میرم کاپشن میپوشم ضایع میشید😂😌 این دنیا ارزش نداره ؛ خودتو اذیت نکن ؛ بقیه رو اذیت کن 😀🙂 من مثل روانشناسا به دوستام انگیزه میدم و خودم مثل روانیا عمل میکنم 😶                         اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیادقطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله😖😩                  ‏وقتي با هندزفري آهنگ گوش ميدم:10% آهنگ گوش ميدم ؛ 90% فكر ميكنم كسي داره صدام ميكنه:///        فارسی خیلی زبان جالبیه ها،سکوت علامت رضاست،جواب ابلهان هم خاموشیست با این وجود سکوت سر شار از ناگفته هاست🤣🙃    یه فرشته هم هس ب اسم 'بیلاخیل👍 مسئول رسیدگی به آرزوهای منه:|😹 داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت 'آره خوب بلدم قدم بزنم' اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده

ببین عزیزم ما تو زندگیت نیستیم. خودت باید برآورد کنی و ببینی‌که اگه واقعااااا هیچچچچ راهی وجود نداره که باهم اوکی بشین،  دخترتو کم کم ببر مشاوره و آمادش کن. هم مشاور باهاش صحبت کنه هم خودت. چند سالشه؟