2777
2789
عنوان

به خاطر بچم بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم احساس هر فردیه.  تعریف همه آدما از جهنم یکی نیست. یکی ممکنه با  بداخلاقی شوهرش زندگی ب ...

شوهرم  همشو داشت فقط خیانت نکرد بقیه ی کارهارو کرد

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
الهی😢 مشکلش چیه؟عصبیه؟

نه  اعتیاد داشت بارها ترک کرد الان میگه ۱ساله پاکم!!!بی مسئولیت بود کار نمیکرد بدهی اورد زندان رفت و و و خیلی دروغ گو و پنهان کارم هست 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
نه اینطوری ۵جلسه رفتیم در اخر با کلی حرف و صحبت گفت جدایی  براتون بهتره باهم نمیسازید

دست خودتونه عزیزم....یکی تون کوتاه بیاد تو مشاجره ها.....بقول معروف سنگ زیر شه....طلاق آسیب جدی به فرزندت میزنه ....والا من تو زندگیتون نیستم و نمیدونم مشاجره سر چی دارید اما شما بخاطر دخترت یه مدت سکوت کن و جبهه نگیر گلم 

رفتیم مشاور گفت جدا بشید

طبق قواعد مشاوره و آیین نامه‌ کاری‌شون مشاور حق تعیین تکلیف نداره. نه میتونه بگه ازدواج کنید نه میتونه بگه جدا بشید.

مشاور رو تغییر بدید و حتما قبل از انتخابش تحقیق کنید و مجوزش رو چک کنید. همینجوری نرید پیش یه نفر.

کلا غیر از مشاور هم سعی کن یه فضای گفتگو فراهم کنی.

بالاخره با یه حس خوبی ازدواج کردی و این آدمو به زندگیت و دلت راه دادی. ازش بچه داری. باهاش خونه و زندگی ساختی.. همون حس رو یادت بیار. بشینید روبروی هم، یه رستوران برید میدونم خیلی تو این وضعیت مسخره و ضایس ولی دعوتش کن برید رستوران و بعد از این همه مشکل حرف بزنید. سعی کن به محض اینکه داشتید عصبانی میشدید و میرفتید سمت دعوا بحثو عوض کنی. شروع صحبت میتونه مرور عکسای بچگی دخترتون باشه. یا عکسای نامزدی و عروسی و .... از روزای قبلتون باهم بگید. از خوبیاش بگو. بگو نمیدونم چرا یهویی اینجور شدیم؟؟؟

اگر اهل نوشته‌ست، چندین نامه براش بنویس و شرح افکارت رو بده و بذار که بخونه.

طبق قواعد مشاوره و آیین نامه‌ کاری‌شون مشاور حق تعیین تکلیف نداره. نه میتونه بگه ازدواج کنید نه میتو ...

خیلی از این کارا کردم فقط ۲روز خوبه و اینکه ما از طرف دادگاه رفتیم مشاوره که در نهایت گفت جدا شید و من اون موقع منصرف شدم

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
مهم احساس هر فردیه.  تعریف همه آدما از جهنم یکی نیست. یکی ممکنه با  بداخلاقی شوهرش زندگی ب ...

نه عزیزم

همیشه حس ما درست نیست

ممکنه خود من عامل خیلی از مسائل باشم و با واکنش شوهرم به رفتارهای اشتباه خودم، احساس کنم زندگی برام جهنمه. خیلی اوقات ایراد از خود ماست

خیلی از این کارا کردم فقط ۲روز خوبه و اینکه ما از طرف دادگاه رفتیم مشاوره که در نهایت گفت جدا شید و ...

مشخصه همسرتو دوست داری. آرزو میکنم شرایطت بهتر و بهتر بشه. ناامید نشو. جامعه ی ما اگر سیستم دادگاه و مشاوره‌ش درست بود، آمار طلاق از هر دو ازدواج یکیش طلاق نبود. خودت به داد خودت برس. بازم تلاش کن. حتما راهی هست.