2777
2789
عنوان

به خاطر بچم بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 42 پست
یعنی داخل قهرودعوا شوهرت از خونه میره؟؟ به مشاور مراجعه کن عزیزم،اینجا راه حل خوب گیرت نمیاد اکثر ...

معمولا با دعوای اساسی میره مشاور رفتیم  گفت جدا شین چون اخرش باز برمیگردی به طلاق

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته با این شرایط ک هم خونه هستن کناربیاد

انتخاب خودشه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
ببین عزیزم ما تو زندگیت نیستیم. خودت باید برآورد کنی و ببینی‌که اگه واقعااااا هیچچچچ راهی وجود نداره ...

۵سالشه خیلی هم فهمیده هست 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
عزژزم منظورش اینه رابطه ای ندارن فقط همخونه ان

آهان🙏

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

سلام و درود بر شما ، ببینید خانم طلاق از اون طرف هم آسیب داره مخصوصن برای بچه تون بهتر در آرامش و صلح مشکل حل کنید اختلاف همه جا هست بابا مامان من اینقدر دعوا میکنن و ببخشید به همدیگر فوش میدن ولی بعد درست میشه حالا هم شب عید بشینید آشتی کنید و فکر طلاق نباشید امیدوارم موفق باشید

مشاوره  کمک بزرگترها  تلاش و سعی برای بهبود  فوری که نباید پاک کرد صورت مسأله رو&n ...

۱۱ساله تلاش کردم اما اون تلاشی نمیکنه خانوادشم اهمیت نمیدن حتی واسطه نمیشن برگرده 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
تو که نمیدونی مشکل اصن چیه و چرا میخواد جدا شه و دقیییقا به چی میگه جهنم چرا زارت میگی جدا شو؟

مهم احساس هر فردیه.  تعریف همه آدما از جهنم یکی نیست. یکی ممکنه با  بداخلاقی شوهرش زندگی براش جهنم بشه، یکی با خساست، یکی با بی اعتنایی ، یکی با خیانت..  یکی هم ممکنه تمام اینا رو تو شوهرش ببینه ولی بازم به هر دلیلی براش قابل تحمل باشه و زندگی براش جهنم نشده باشه.  پس مهم حس ما تو زندگیه.

به همین رک و واضحی گفت جدا شید؟بچه طفلی این وسط گناه داره 

نه اینطوری ۵جلسه رفتیم در اخر با کلی حرف و صحبت گفت جدایی  براتون بهتره باهم نمیسازید

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔