2777
2789

سلام دوستان شما بعد عمل خون از گلو میومد تا چند روز؟

من سمت چپم انحراف داشته دقیقا از سمت چپ داره خون میاد 

طبیعیه؟نگران شدم دکترمم فردا 5میاد 

خون اومدن مثلا ساعتی یکی عوض میکنم باند زیر دماغو خونی میشه

ممنونم

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بعد از عمل اصلا خون نیومد

نمیدونم چرا از سمت چپم خون میاد چون دکتر گفت خیلی کجه 

حالا میترسم غیر طبیعی باشه

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
ولی بینی ام خون میومد 

زیاد یا کم من ساعتی یکی عوض میکنم باند خونی میشه

بعد چند روز قطع شد؟گلو درد نداشتی ؟

حتما برو پیش دکترد. خطرناک نباشه

امروز عمل کردم 

اومدم زنک زدم گفت ار تامپونها خون نمیاد گفتم کم گفت عیبی نداره 

اما قطع نمیشه 

زیاد یا کم من ساعتی یکی عوض میکنم باند خونی میشه بعد چند روز قطع شد؟گلو درد نداشتی ؟

کم  اره خیلی گلوم درد میکرد تا ی هفته با آمپول آب میخوردم

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤
امروز عمل کردم  اومدم زنک زدم گفت ار تامپونها خون نمیاد گفتم کم گفت عیبی نداره  اما قطع ...

اگه گفته عیبی نداره یا کمه اشکالی نداره‌ 

ولی بنظرم اگه ادامه دار شد بازم زنگ بزن که ادامه دار شدنش خطر نداشته باشه

خدا همیشه با من است
کم  اره خیلی گلوم درد میکرد تا ی هفته با آمپول آب میخوردم

یعنی زیاد ممکنه خطرنام باشه 

داشت قطع میشد قرص اهن خوردم باز زیاد شد

اگه گفته عیبی نداره یا کمه اشکالی نداره‌  ولی بنظرم اگه ادامه دار شد بازم زنگ بزن که ادامه دار ...

ممنونم

یعنی زیاد ممکنه خطرنام باشه  داشت قطع میشد قرص اهن خوردم باز زیاد شد

نه واسه من اولش زیاد بود ولی باید سرتو بالا نگه داریی 

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤
نه واسه من اولش زیاد بود ولی باید سرتو بالا نگه داریی 

ممنونم خیلی ترسیدم