2777
2789
عنوان

سرماخوردگی نوزاد سه ماهه

2858 بازدید | 7 پست

دوستان دخترم سه ماه و نه روزش هست. سرما خورده

همگی سرما خوردیم 

۶ روز پیش تب کرد و کمی سرفه داشت بردم دکتر آزیترومایسین ۱۰۰ روزی ۲ سی سی داد . تبش ۴۸ ساعته قطع شد ولی سرفه ش امروز زیاد شده سینه ش هم صدا داره ؛  دارم میمیرم از غصه تا فردا ک دوباره ببرم دکتر میمیرم .میترسم 

چیکار کنم تا فردا 

آخه ۱۸ روزی بخاطر پنومونی بستری شد. به محض اینکه سرما بخوره ریه ش درگیر میشه 

درکت میکنم خیلی سخته

منم بچم تو سه ماهگی یه هفته بیمارستان بستری بود بخاطر سرفه و سرماخوردگی 

اخر خوب نشد تا بردمش پیش متخصص عفونی اطفال 

ازیترو۲۰۰ داد و یه اسپری تنفسی 

اسپری تنفسیه خیلی خوب بود بعد چند روز خوب شد

سینه اشم چرب کن پارچه گرم کن بزار موقع خواب 

قطره پلارژین برا سرفه و سرماخوردگیه از دکتر بپرس بهش بده خیلی خوبه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
درکت میکنم خیلی سخته منم بچم تو سه ماهگی یه هفته بیمارستان بستری بود بخاطر سرفه و سرماخوردگی  ...

ممنون ک جواب دادین. پلارژین داد بهم تو شهر خودمون گیر نیوومد. از اسپری تنفسی خیییییلی میترسم نکنه اسم داشته باشه. یعنی شما تا الان هم اسپری تنفسی استفاده میکنید ؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون ک جواب دادین. پلارژین داد بهم تو شهر خودمون گیر نیوومد. از اسپری تنفسی خیییییلی میترسم نکنه اس ...

خواهش عزیزم 

اینترنتی از داروخانه ها معتبر میتونی سفارش بدی

اصلا نگران نباش، نمیخوای که مدام اسپری استفاده کنی براش ، حداکثر روزی چهار دفعه تا یک هفته براش استفاده میکنی و وقتی خوب شد قطعش میکنی 

پلارژین بده بهش اگه خوب نشد باز ببر دکتر بنظرم 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
ممنون ک جواب دادین. پلارژین داد بهم تو شهر خودمون گیر نیوومد. از اسپری تنفسی خیییییلی میترسم نکنه اس ...

نه بابا تا همون موقع که خوب شد استفاده کردم براش فقط 

خدایی نکرده آسم که نداره بخوای مدام استفاده کنی 

خواهش عزیزم  اینترنتی از داروخانه ها معتبر میتونی سفارش بدی اصلا نگران نباش، نمیخوای که مدام ...

ممنون خدا بچه تون رو حفظ کنه و همیشه سالم باشین. 

الان بچه تون چند سالشه 

مشکل خاصی نداره از نظر اسم و آلرژی خدایی ناکرده؟

ممنون خدا بچه تون رو حفظ کنه و همیشه سالم باشین.  الان بچه تون چند سالشه  مشکل خاصی ندار ...

جوابم رو بالا داده بودین الان متوجه شدم. خدا حفظش کنه. خیالم راحت شد. بازم ممنون. الهی تنتون سالم باشه. گاهی ی غریبه ک نمیشناسی و هیچ وقت ندیدیش چقد با صبر و حوصله و محبت و بی منت جوابت رو میده و بهت لطف میکنه آدم دلگرم میشه. 

جوابم رو بالا داده بودین الان متوجه شدم. خدا حفظش کنه. خیالم راحت شد. بازم ممنون. الهی تنتون سالم با ...

ممنون گلم 

خدا نی نی خودتم حفظ کنه برات🌹

اخه میدونم مامانا برا کوچکترین مشکل بچه هاشون غم دنیا میاد رو دلشون خواستم یکم خیال یه مادر و راحت کنم🥰❤