2777
2789

سلام، من ماه دیگه پسرم بدنیا میاد، دخترم 4 سال و 2 ماهشه ،در مورد بدن و جنسیت بچه پسر و تفاوتش با دختر چیزی نمیدونه، چطوری باید باهاش رفتار کنم، وقتی تو یه خونه هستن بالاخره میبینه و کنجکاو میشه، چطور رفتار کنم و چی بگم که حساس نشه و عادی بشه براش، راهنمایی میکنید 

دخترم ۳سال ونیمس پسرم دوسالش تاحالاهمدیگروندیدن 

یاددخترم دادم پوشک عوض کردنی نبایداتاق بیای 

یاگفتم داداش نبایدجای خصوصی شماروبیینه 

لباس دخترم اصلاپیش داداشش عوض نمیکنم 

منو و چهارتا دخترام ❣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ توصیحی ندادم فقد یادش دادم تو دختری اون پسر و فرق دارید لزومی نداره چون تو ی خونه اند اندامهای خصوصیه همو ببینن ولی اگرم دیدن خونسرد باش 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

موقع لباس عوص کردن یاد بده حریمه خصوصی کسی نباید بدن کسی دیگه رو بدون اجازه ببینه و خیلی بده 

و پوشکشو اصلا پیش دخترت عوص نکن بعد ی مدت خودشون متوجه تفاوتهاشون میشن فقد هر وقت تفاوتی احساس گردن بگو تو دختری و اون پسر همین 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

دخترم ۳سال ونیمس پسرم دوسالش تاحالاهمدیگروندیدن  یاددخترم دادم پوشک عوض کردنی نبایداتاق بیای&n ...

فاصله سنی بچه های شما خیلی خوبه

من الان پسرم رو که نوزاده و دخترم که کنجکاو رو نمیتونم از هم دور کنم، دخترم بیشتر حساس میشه 

من هیچ توصیحی ندادم فقد یادش دادم تو دختری اون پسر و فرق دارید لزومی نداره چون تو ی خونه اند اندامها ...

دقیقا از این اتفاقی دیدنه هراس دارم

بنظرت قبلش توضیح بدم بهتر نیست؟ 

دغدغه شده برام

فاصله سنی بچه های شما خیلی خوبه من الان پسرم رو که نوزاده و دخترم که کنجکاو رو نمیتونم از هم دور کن ...

من ازهمون کوچیکی یادش دادم جای خصوصیت نبایدکسی ببینه شمامگه تاالان اینوبهش نگفتین ؟؟؟خب همون مثال بزن بهش 

بگومامان جون همونطورکه جای خصوصی شماروکسی نبایدببینه جای خصوصی داداش هم نبایدکسی ببینه و...

منو و چهارتا دخترام ❣
من ازهمون کوچیکی یادش دادم جای خصوصیت نبایدکسی ببینه شمامگه تاالان اینوبهش نگفتین ؟؟؟خب همون مثال بز ...

ببین دختر شما کوچیک بوده یکسال و نیمه، تا بهمه پسرتم فهمیده

من دخترم خصوصی رو میفهمه و خیلی رعایت میکنه اما به پسرم به چشم عروسک نگاه میکنه، همه اش میپرسه کی دنیا میاد، میشه من بهش شیشه بدم، میشه لباسش و من عوض کنم، تو این حالت منع کردن بیشتر حساسش میکنه، اینکه هی بگم برو بیرون، یا بالاخره تو یکسال آینده دو بار میبینه هرچقدرم که من مراقب باشم پیش میاد

ببین دختر شما کوچیک بوده یکسال و نیمه، تا بهمه پسرتم فهمیده من دخترم خصوصی رو میفهمه و خیلی رعایت م ...

دختر من حدودا ۳ سالش بود اکثر کاراشو هم کمک میکرد ولی برا پوشکش میگفتم فقد مامانا اجازه دارن ببینن بنطرم هر توصیحی بیشتر حساسش میکنه عادی برخورد کن 

دختر من حدودا ۳ سالش بود اکثر کاراشو هم کمک میکرد ولی برا پوشکش میگفتم فقد مامانا اجازه دارن ببینن ب ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

ما تنها دختر فامیل دخترمنه، جاریم و زنداداشم همگی پسر دارن، در موقع عوض کردن پوشک و دستشویی بردن دخترم میدونه خصوصیه و نزدیکشون نمیشه، اما با پسرم چون تو یه خونه هستن و مدام پیش همن ازتون راهنمایی گرفتم

مرسی کمک کردی، فکر میکردم قبلش باید بگم خوب شد پرسیدم

من یه پسر ۴ ساله و دختر ۲ ساله دارم 

موقع لباس عوض کردن دخترم به پسرم یاد دادم بیرون اتاق باشه و تا لباس دخترمو عوض نکردم نیاد تو برای پسرمم همینطور نمیزارم دخترم ببینه یا مثلا حموم هیچوقت دوتایی نمیبرمشون و..

درعجیب ترین جای تاریخ ایستاده‌ایم.. کاش کسی مارا بنویسد.تاریخ سخن خواهد گفت🕊️نشا‌ نیشتن در ا دونیا‌ دروشکا فقد گپ زئن ، گپ‌ِ آمره پوخستن ترجمه فارسی: در درشکه دنیا نمیتوان نشست فقط باید حرف زد و با حرف زدن پوسید...🌿‌.

سلام عزیزم میدونم‌که خیلی وقته از تاپیکتون گذشته اما من این جوابو برا بقیه میزارم که شاید بیان و بخوان اینجا رو بخونن.

اتفاقا در یک کارگاه آموزش جنسی کودکان بودیم گفتن اگر بچه های غیر همجنس دارید بد نیست که موقع عوض کردن پوشک بچه دیگه رو ببینند و متوجه تفاوت جنسیت بشوند.

البته نه اینکه مداوم...   اما بعنوان یکی دوبار رو راحت و خونسرد باشید تا بچه جنسیت رو متوجه بشه