2777
2789
عنوان

آینده ی عروسهای اینجا

292 بازدید | 14 پست

با توجه به تاپیک ها و جوابهایی که توی سایت میبینم حس میکنم این عروسها خودشون یک مادر شوهری بشن عین مادر فولاد رزه!

چون فقط دنبال کش دادن موضوع هستن دنبال پیدا کردن تیکه و کنایه مخفی پشت حرف مادر شوهر و خواهر شوهر.چون هی از دنیا و ادمها کینه جمع می کنن و آخرش میشن اینه همون کینه ها و توقع ها.

اینجا عروسها یک ذره بین توی دستشون که ببینن مادر شوهر اون پسرش  رو بیشتر دوست داره یا این رو،به کی پول داده....

جالبه انگار ملت فقط اینجا عروسن!خواهر شوهر نیستن!یا که خدا یک عروس بی شعور متوقع بهشون داده!

وقتی تاپیکها رو میخونین یک سوزن به خودتون بزنین ی جوالدوز به بقیه

یاد بگیرین گذشت کنین اینقدر بدی ها بزرگ نکنین هیچ وقت عین خودتون و خانواده و تربیت خودتون  رو پیدا نمیکنین پس دنبال از بین بردن تفاوت‌ها تون نباشین .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل گفتی گلم چن وق پیش میخواستم همین تا پیک بزنم گفتم الان که میان میخورن منو پشیمون شدم نزدم😂

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝
بی خیال سخت نگیر..دلشون پره کسی رو ندارن درد دل کنن اینجا می گن..به شما توهین نمی کنن که..

من نگران توهین به خودم نیستم که!

نگران آینده دختر کوچولوهای امروزم که پس فردا میشن عروس این ها!

من نگران توهین به خودم نیستم که! نگران آینده دختر کوچولوهای امروزم که پس فردا میشن عروس این ها!

کلا جامعه ایرانی نمی دونم چرا این جوریه..این جنگ بین خانواده شوهر و عروس نسل به نسل به ارث می رسه..چرا کشورای دیگه این جوری نیست

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

تاکسی خالی زیاد بوق میزنه 

اکثر اینایی ک اینجا نظر میدن میگن برو دهنشو صاف کن برو فلان کن تو زندگیشون مث موش میشن میان اینجا عقده هاشونو خالی کنن فقط

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
کلا جامعه ایرانی نمی دونم چرا این جوریه..این جنگ بین خانواده شوهر و عروس نسل به نسل به ارث می رسه..چ ...

از یک جایی به بعد باید سنت‌های غلط پاک بشه دیگه.

شاید توی جوامع دیگه کسی از کسی توقع نداره بخاطر همین روابط شاید سردتر به نظر بیاد اما جرقه و برخورد کمتری داره.

در ضمن استقلال مالی زوج های جوان هم از پدر و مادرشون مهمه.

تاکسی خالی زیاد بوق میزنه  اکثر اینایی ک اینجا نظر میدن میگن برو دهنشو صاف کن برو فلان کن تو ز ...

خب درسته.ولی این شیر کردن یک آدم عصبانی گاهی ممکنه گرون تموم شه.ما بهش میگیم حق داری مادرشوهرت بیشعوره بعد از تاپیک میریم.ولی طرف تا چهار روز حرص میخوره که وای دیدی همه گفتن مادر شوهرم دیوه!من چه گناهی کردم عروس اینا شدم و ..یک سیکل معیوب شروع میشه