2777
2789

نامزد من ۱۸ سالگی با من نشون شد الان دو ساله خورده ای نزدیک ب سه ساله ما نشون موندیم ن عقد چرا چون سنی نداریم الان سربازیش تموم شده ۲۱ سالشه طبق این س سال از قبل دوست بودیم دو آن دوستی ب عکس پروفایلم و مانتو جلو باز گیر بود ک اونم از هم دور بودیم یبار فهمیده بود پوشیدم دعوام کرد

الان از وقتی نشون شدیم اوایل شدید بودا شدید چادر سرته جوراب پاته قسم بخور راست میگی حتی کار میکشبد بی دهنی میکرد اونم چجور الان و س سال میگذره هنوزم همونه هر روز هرروز گیر میده ن ک بگم مثلا بگه چادر سرته دیکه میدونه سرمه ولی خب اینم بگم ن کم شده ها بهم میگه چادر بر زنم کاملا اجباریه ارایش تو بیرون مطلقا ممنوعم حتی لاک نمیدونم چرا اسمشو میارم عصابش خورد میشه فقط میگه ضد آفتاب میزارن بزنی اوایل اینیتا نمیزاشت نصب کنم الان میزاره ولی خب چ فایده از گوشی خودش داخل اکانتم نیستا فالورامو چک میکنه اغلب چون گفت میخوام پسر نباشه توش مثلا من پسر عمه دایی نمیتونم فالو کنم فقط عمو دایی جلو پسردایام باید با چادر بگردم یا هر شخص نامحرم هر روز ک زنگ میزنه چ دوبار چ س بار قسم خدارو ازم میخواد نرم بیرون فقط با پدر مادر حق دارم بیرون برم

بادوستامم بخوام برم میگه اونا بگو بیان خونتون دیگه چب بشه التماس کنم اونم ۵ درصد فوقش در سال یکساعت بزاره بزم دور بزنم و قسم میده ک زود بیایی خونه حجابتم رعایت کن و اینم بگم اعتراض کنم میگه نمیزارم بریا

من از ی چی میترسم این قسم دروغ نمیخوره هیچ وفت تا مطمعن نباشه هرچی میگم درست میشی فک کنم بخاطر سنه جوگیری قسم خورد رسمی بشم بدتر میشه

دوستان پارانویبد فک نکنم داشته باشه چون رو خانوادش اینجوری نیست مادرش بیرون میره هر روز حتی خواهرش ک ۱۰ سال بزرگتره سرکار میره ارایش میکنه میگه اونا بمن ربطی ندارن تو زن منی فقط روتو حساسم فالورا مامانش خواهرش مختلطه ولی ب اونا چیزی نمیگه فقط من و اینم بگم تا زمانی که مهربون باشم ب حرفاش گوش کنم مهربونه ولی اگه گوش ندم قاطی میکنه اونم چجور مثلا امشب گفتم خونه عمم میخوام بریم  از اون آدما نیست ک بگه عکس بده ببینم تیپت چجوری قبلانا میگفت چادر سرت باشه ها قشنگ مرور میکرد اما الان نمیگه چون بایدی هست و باید سرم کنم میدونه کلی قسم اینکه تنها بیرون نرم میگیره همیشه  ووووو همش میگه خودت حساسم کردی وگرنه واقعا اینجوری نبود گیر بود ن تا این حد ک الان اختیار ۱۰۰ در صدم انگار دستشه

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وسطاش خوندم اعصابم خورد شد  به شدت شکاک و بد دل و کنترل گره ربطی ب ترس از دست دادن نداره کس ...

ممکن نیست خوب بشه؟

عزیزم فقط میتونم بگم تا قبل اینکه برین زیر ی سقف خودتو نجات بده. اگ گیرای کوچیک بود بازم میشد گفت شاید بهتر بشه یا بشه تحملش کرد ولی خداییش خودت از حرفات وحشت نکردی؟ با مامان بابات برو بیرون باید چادر سرت کنی ارایش نباید بکنی اینستا تو چک میکنه. خداییش اگ بهت اعتماد داشت اینکارا رو میکرد؟

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!
عزیزم فقط میتونم بگم تا قبل اینکه برین زیر ی سقف خودتو نجات بده. اگ گیرای کوچیک بود بازم میشد گفت شا ...

عزیزم میدونی چقد خودمو گول میزنم دست خودم نیست چون عاشقشم منم بخدا مریض شدم مریض 

راست میگی عزیزم

آخه رو خاهر مادر خودش اینجوری نیست میگه فقط رو زنم حساسم اینجورین درسته؟

بعد میگی خودش گفته رابطه رسمی شه بد تر از اینی که هست میشه  حرفشو جدی بگیر

مامانش خدایی زن خوبیه دروغ نداره خودشم قسم خدا رو هیچ وقت الکی نمیخوره باهام صادقه مامانش گفت شاید ازت دوره اینجوریه والا رو ما اینجوری نیست حتی خاهرشم تعجب کرد

فردا ازدواج کنی خونت و تو شیشه میکنه. باید صبح تا شب بشینی تو خونه بیرون نری

وایییی ن خدانکنه 

ی چن باری اوایل تهمت میزد 

مثلا پسر فامیلمون تو چت باکس نوشته بود ی اسمی مشابه من این فک کرد منم زنگ زد مامانم بهش گفت مگه تو بهش شک داری اون و از سرش انداخت

ولی فقط همش میگه من عاشقتم یا فقط رو زنم حساسم ن خانوادم

عزیزم میدونی چقد خودمو گول میزنم دست خودم نیست چون عاشقشم منم بخدا مریض شدم مریض  راست میگی ...

نه اصلا درست نیس. میدونی چرا اینطوریه؟ چون زورش به مادر و خواهرش نمیرسه ولی زورش به تو میرسه چون میبینه هر دستوری میده تو اجرا میکنی.

میدونم عاشق شدن چجوریه منم خودم عاشق شدم و حتی طرف عیبای بزرگی داشت معتاد بود عصبی بود رفیق باز بود و‌... میگفتم چون دوستش دارم همه اینا رو تحمل میکنم شاید خوب بشه نمیتونم ولش کنم ولی یدفعه بخودم اومدم فهمیدم چقد دارم اشتباه میکنم . ما ادما فقط یبار فرصت زندگی داریم حالا چرا بیاییم اینطوری با این محدودیتا زندگی و به کام خودمون زهر کنیم و بدون خوشی و شادی بمیریم؟

یبار دلت و سنگ کن و منطقی باش باید وقتی گفت چادر سرت کن میگفتی من همینم که هستم تو روز اول منو دیدی و انتخابم کردی پس باید همینطور ک هستم منو بخای. اونموقع ک ببینه تو محتاجش نیستی و به راحتی میتونی با گیر دادناش ولش کنی درست میشه بزار اون از رو دوست داشتن تو خیلی چیزا رو بزاره کنار

وایییی ن خدانکنه  ی چن باری اوایل تهمت میزد  مثلا پسر فامیلمون تو چت باکس نوشته بود ی اس ...

این یجور بیماریه. شکاکه نه عاشق! من طرف میشناسم دیوانه وار عاشق زنشه ولی نه تاحالا بهش تهمت زده نه گفته چادر سرت کن و ارایش نکن نه بیرون رفتنش و محدود کرده گفته من بهت اعتماد دارم تو هرجور میخای بگرد فقط خیانت نکن