2777
2789

هیدروسفال مشخص میشه کم کم اصلا چیزی نیست که نشه فهمید هم علائم ظاهری داره هم علائم روانی مثلا تحرک بچه ،درکش ،خیلی از جاها روند رشد ذهنی اش مشخص میشه که بچه مشکل داره مثلا ۴دست و پا خوب نمیره نمیخزه کلا رشدش تاخیر داره 

سکوتم از رضایت نیست ، دلم اهل شکایت نیست .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیدروسفال مشخص میشه کم کم اصلا چیزی نیست که نشه فهمید هم علائم ظاهری داره هم علائم روانی مثلا تحرک ب ...

بچه من میشینه ۴دست وپا میره ماشالله خیلی زرنگه.هرچی میگم تکرار میکنه بااینکه۸ماهشه...از مبل میگیره بلند میشه من فقط ناراحتم الکی بچه رو بردم ام ار ای و الکی بهش قرص دادم خیلی عذاب وجدان دارم 

کی بهت پیشنهاد داد ببری ام ار ای کنی ؟چرا بردیش ام ار ای اصلا چی شد که بردی 

معاینه چشم که بردم دکتر چشم پزشک گفت باید ام ار ای بشه وکلی منو ترسوند منم بردمش

خوب پس مشکلی نبست عزیزم مخصوصا که بچه تون علائمی نداره دکترا هم همه شون خوب نیستن بیشتر ادم رو میترسونن الکی قرص ندید بهش بدنش ضعیفه ولی باز احتیاط کنید دکتر خوبی پیدا کردی ببر نشون بده 

سکوتم از رضایت نیست ، دلم اهل شکایت نیست .