2777
2789

من ابدو کردم پیش دکتر کامبیز پوریوسف چون بعضی جاهای بدن فرم با ورزش هم تغییر نمیکنه

آدرسشون سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶  شماره تماس: ۰۹۱۹۴۴۷۸۹۹۷
https://jarahezibaei.com/
این پیج اینستاشون

گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بخاطر حاملگی که خیلی لاغر بودم و۲۰وخورده ای کیلو اضافه کردم و شکمم خیلی بزرگ بود بعد سزارین کردم پایین شکمم شل شده

دکتر زیبایی که رفتم گف بیای انجام بدی نباید حامله بشی دیگه و فقط با عمل از بین میره

خدا حال همه رو خوب کنه..
دو سه سال گذشته و هیکلش فوق العاده ست  ولی درد وحشتناکی داشت ، بدنش جون نداشت و طول کشید تا جو ...

منم خیلیی دوس دارم

تو مطب دکتر که بودم چندنفری اومده بودن میگف دکتر بهمون میگف تا یک ماه درد دارین یه چی مثل سوند بهتون وصله و ممکنه قوزی راه برین ولی میگفتن اصلا اذیت نشدیم بعد از دوهفته سرپا شدیم حتی رفتیم عروسی

خدا حال همه رو خوب کنه..
خب آخرش که خیلی قشنگ‌میشه خیلییی درد داره؟

دردش بی نهایت  

کجا قشنگ میشه نگاه عکس پیجا نکنا  اونا همش تبلیغ  مامان من بهترین دکتر عمل کرده  هنوزم ک هنوزه خوب نشد خدا رحم کرد زنده موند 

اگه جونتون دوست داره نکن 

ب جاش لیپوماتیک  یا کویتیشن  کن 

منم خیلیی دوس دارم تو مطب دکتر که بودم چندنفری اومده بودن میگف دکتر بهمون میگف تا یک ماه درد دارین ...

والا مادر من بعد سه ماه هنوزم دو لا راه میره بماند خون برگشته تو شکمش  و بازم شکمش گنده شده 

دردش بی نهایت   کجا قشنگ میشه نگاه عکس پیجا نکنا  اونا همش تبلیغ  مامان من بهترین دک ...

یعنی چی از مامانت خوب نشد؟

خب بگو اذیتش چچوری بود؟

خدا حال همه رو خوب کنه..
یعنی چی از مامانت خوب نشد؟ خب بگو اذیتش چچوری بود؟

خودت حساب کن از پهلو پشت کلیه ات تا اونور پهلو ات باز میشه قشنگ انگار از وسط دونصف  میشی فقط قسمت گودی کمرت برش نمیخوره

خودت حساب کن از پهلو پشت کلیه ات تا اونور پهلو ات باز میشه قشنگ انگار از وسط دونصف  میش ...

واقعا؟؟

یعنی جلو برش نمیخوره فقط پشت؟؟

خدا حال همه رو خوب کنه..