2777
2789
واقعا؟؟ یعنی جلو برش نمیخوره فقط پشت؟؟

میگم از اون قسمت و جلو و لگن و همه چی برش میخوره شاید فقط بیست سانت پشتت باز نشه

بدتر از همه بیکینی  ات بالا میاد و انگار ورم میکنه خیلی زشت میشه

چون باید پوستش وصل کننن ب شکمم 

از وضع بخیه ک نگم برات صد رحمت ب لحاف صغری خانم 

حتما ب کویتیشن فکر کن 

میگم از اون قسمت و جلو و لگن و همه چی برش میخوره شاید فقط بیست سانت پشتت باز نشه بدتر از همه بیک ...

واقعا؟؟؟

مثل عمل بینی که میگن کامل باز‌میشه😥

کویتیشن چیه؟

خدا حال همه رو خوب کنه..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم خیلیی دوس دارم تو مطب دکتر که بودم چندنفری اومده بودن میگف دکتر بهمون میگف تا یک ماه درد دارین ...

اسمش درن و دو‌تا سوراخ باز زیر شکمت  میذارن تا آب و خون و چرک ها بیان بیرون 

دو تا شلنگ  ک بهت وصل 

مادر من همین الان هم عفونت کرده و دکتر میگه اگه خونه ها دفع نکردی  باید دوباره شکمت برش بدم تا تخلیه بشی

اسمش درن و دو‌تا سوراخ باز زیر شکمت  میذارن تا آب و خون و چرک ها بیان بیرون  دو تا شلنگ & ...

اوووووف

چقدر سختهه 

مامانت تازه عمل کرده؟ هزینش چقدر شد

خدا حال همه رو خوب کنه..
واقعا؟؟؟ مثل عمل بینی که میگن کامل باز‌میشه😥 کویتیشن چیه؟

اوه قربون عمل بینی بابا دو‌تا بخیه کوچیک نزن ب این عمل  

اسمش عمل نیست رسما عین فیلم ترسناک آدم دو نصف میشه 

بزن گوگل کویتیشن  

یا همین جا تاپیک بزن 

مثل لیزر  از رو پوست چربی ها میشکنه  و لاغر میشی

خب چرا مامانت نرفت کویتیشن رو؟

اصلا ب ما نگفت  سر خود رفت وگرنه بهش اجازه نمی‌دادیم  تو عمل انجام شده گذاشتن 

وقتی ک داست میرفت بیمارستان گفت پاشو بیا 🙁

گفتم خیره گفت دارم میرم اتاق عمل  پرده دلم پاره شد نگو خانم رفته خودشو تیکه پاره کنه 

بعدش اعتراف کرد خبر نداشتم  اینقدر برش میزنه  تا تو اتاق عمل ک برام خط میکشید  فهمیدم و پشیمون شدم 

میگفت فکر میکردم سوراخ سوراخه 🤦‍♀️

اصلا ب ما نگفت  سر خود رفت وگرنه بهش اجازه نمی‌دادیم  تو عمل انجام شده گذاشتن  وقتی ...

کویتشن رو الان دیدم برای لاغریه

من لاغر بودم حامله که شدم چاق شدم بعد سزارین کردم و بچمم درشت بود۴کیلو  بود بدنیا اومد

الان پایین شکمم افتاده پایین

این رو مخمه

شکمم تخت و صاف نیس دیگه 

وگرنه بقیه اندامم عالیه و همه تعریف میکنن 

تا قبل از حاملگی چه هیکلی داشتم ولی حالا...🥲

خدا حال همه رو خوب کنه..
کویتشن رو الان دیدم برای لاغریه من لاغر بودم حامله که شدم چاق شدم بعد سزارین کردم و بچمم درشت بود۴ک ...

اره واسه  چربی موضعی مثل همین چربی بعد زایمان  خیلی خوبه  بهش فکر کن ارزشش  داره

اره واسه  چربی موضعی مثل همین چربی بعد زایمان  خیلی خوبه  بهش فکر کن ارزشش  داره

باشه عزیزم پرسوجو میکنم

ممنون که نظر دادی و راهنماییم‌کردی

ایشالا مامانتم‌بهتر بشه گلم

خدا حال همه رو خوب کنه..

من که هیچ دردی نداشتم ولی دختر خالم درد داشت تو انتخاب دکترت خیلی دقت کن من میخواستم عمل کنم کلی تحقیق کردم راجع به دکترم پیش آرمان انقطاع عمل کردم من اون موقع ها که دنبال دکتر بودم تو رزومه ایشون نوشته بود دو تا بورد فوق تخصصی و تخصصی جراحی پلاستیک داره خیلی دکتر خوب و با تجربه ای هستش 

من که هیچ دردی نداشتم ولی دختر خالم درد داشت تو انتخاب دکترت خیلی دقت کن من میخواستم عمل کنم کلی تحق ...

منم پیش اونیکه میخام برم فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی داره

بینیمم پیشش عمل کردم خیلی راضیم

چندنفرم اونجا ک تو مطبش بودن پیکرتراشی کرده بودن خیلی راضی بودن

عزیزم الان چندساله عمل کردین؟ راضی هستین؟

خدا حال همه رو خوب کنه..

هر عمل زیبایی رو باید پیش متخصص انجام داد. به هر حال خیلی تاثیر داره تو عوارض بعد عمل. مثلا همین ابدومینوپلاستی رو دکتر الستی خیلی بهش تسلط داره. مامان من پیشش انجام داده، البته خوب درد رو که داشت ولی نتیجه عملش خیلی خوب بود.