2777
2789
عنوان

مجردا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 34 پست
حالا اینا هیچی فک کن خودت اعتماد به نفست کم باشه بعد یه نفرم هی بیاد عیباتو بهت یاد آوری کنه وایی ...

نگا درکل توی ازدواج خب یک مشکلاتی پیش میاد که آدم عمراااا توی مجردیش فکر اونجور مشکلاتو نمیکرده.اصن پدیده عجیبیه

اونم فرهنگ مااااا یعنی زن بخواد جداشه باید نابود بشه تا ثابت کنه که نمیخواد بایک حیوون زندگی کنه 

درکل یک تله هست وتمام 

فقط ظاهر اولش قشنگه 

کاش همه آگاه بودن دخترای دسته گل و معصومشونو دست هرکسی نمیدادن

نگا درکل توی ازدواج خب یک مشکلاتی پیش میاد که آدم عمراااا توی مجردیش فکر اونجور مشکلاتو نمیکرده.اصن ...

وای دقیقا👏🏻👏🏻👏🏻🥲🥲👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگا درکل توی ازدواج خب یک مشکلاتی پیش میاد که آدم عمراااا توی مجردیش فکر اونجور مشکلاتو نمیکرده.اصن ...

چقدر الان زنایی هستن که پیرشدن مسن شدن شکست خوردن 

از چهره هاشون غم میباره عمر وجوونیشون به خاطر یک مرد بی لیاقت رفته فقط ظلم دیدن وصبوری بوده کارشون

ببین آخه خانواده هایی که تعصبین قطعا با دوستی اونم طولانی مدت مشکل دارن دیگه میگن که باید نامزد شید ...

خداروشکر ازما اینجوری نیستن.این چه دلیلیه که خانوادت دارن وقتی دوطرف به درد هم نمیخورن چرا آدم خودشو بدبخت کنه توی همون نامزدی تمومش میکنه

وای دقیقا👏🏻👏🏻👏🏻🥲🥲👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

خدا مرد وزن وآزاد آفریده 

ازدواج توی فرهنگ ما فقطططط یکطرفه زنا باید بسوزن وبسازن .مردا هم پررو شدن 

من نمیگم زن بد نیست

ولی خدایی ذات زن به عشق ومحبته

همه زنا به امید یک زندگی گرم وعاشقانه پامیزارن خونه شوهر

ولی کو؟؟؟

خداشاهده اینقد زیاااده که حتی به همین نیاز جنسیشون هم نمیتونن برسن

توی همین نی نی سایت پراز کسایی که دارن رنج میکشن از سردی وبی محبتی شوهر .ولی بخاطر بچه سر دوراهی ان ومیسوزن .که آخرش هم افسردگیه