2777
2789
عنوان

مجردا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 34 پست

شایداین حرفم یکم عجیب باشه 

ولی باور کنید ازدواج اشتباه

هرکاااارم بکنیدوبرفرض تفاهم داشته باشین بازم چیزایی هست که باعث رنج واسیری دونفربشه 

کاش میدونستین توی ازدواج هیچ خبری نیست

حتی خیلی هاکه برای نیازهای ج ن س ی ازدواج میکنن بخدا قسم نمیرسن 

چون آدمها متفاوتن و انسان از تکراری شدن خسته میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین آخه خانواده هایی که تعصبین قطعا با دوستی اونم طولانی مدت مشکل دارن دیگه میگن که باید نامزد شید ...

ما هم اکثر ازدواجی خانوادمون سنتی بود. دوران آشنایی خیلی طولانی بود. یه جوری که من حتی یادمه خونه مادر خواستگار دخترخالم یه وعده غذا رفته بودیم. قشنگ با هم آشنا می‌شدن از همه نظر همدیگه رو میسنجیدن.

اینا همش بهونه‌ست. قبول دارم خیلی چیزا تا آدم نره زیر یه سقف معلوم نمیشه. ولی آدمی که بخواد به شناخت نسبی برسه تو چند جلسه خواستگاری هم میتونه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

شایداین حرفم یکم عجیب باشه  ولی باور کنید ازدواج اشتباه هرکاااارم بکنیدوبرفرض تفاهم داشته باش ...

دقیقاااااا حرف شما درسته .هر چقدرم عاشق باشی تفاهم داشته باشی بازم ی جاهایی از هم دلشکسته میشین.دیگه مجبوری ادامه بدی 

وایی منم همینو میگممممم🥲 باریکلله

بخدا قسم برطبق علم وذات انسان دانشمندا تحقیق کردن که ذات انسان فقط تا هشت سال در اصل توانایی زندگی مشترک داره و بعد از اون طبق طبیعت بدنیش دچار تکرار ودلزدگی میشه 

تمام این خیانتا ودروغا وسردی جنسی بخاطر همین مسعلست

اگر وضع مالیت خوبه وشرایط استقلال وپیشرفت مالی روداری  تمرکزتو از ازدواج بردار و مستقل شو وروش ...

نه واقعا به ازدواج فکر نمی‌کنم ولی بعضی وقتا که بحثش پیش میاد میگم واقعا ریسک خیلیییییی بزرگیه و نمیدونم یه سریا مخصوصا تو سن کم چجوری این ریسک رو میپذیرن

بخدا قسم برطبق علم وذات انسان دانشمندا تحقیق کردن که ذات انسان فقط تا هشت سال در اصل توانایی زندگی م ...

حالا اینا هیچی

فک کن خودت اعتماد به نفست کم باشه

بعد یه نفرم هی بیاد عیباتو بهت یاد آوری کنه

واییی خیلیییی بدههه

نه واقعا به ازدواج فکر نمی‌کنم ولی بعضی وقتا که بحثش پیش میاد میگم واقعا ریسک خیلیییییی بزرگیه و نمی ...

ریسکه وریسکه وحشتناکیه

نگاه نکن توی فرهنگ ما همه اعتقاد دارن به ازدواج واینا 

ولی همه دارن میسوزن وپاسوز بچه شدن فقط 

از صدتا ازدواج بعداز هفت هشت سال بپرس ببین چند نفرشون راضین وجونشون به لبشون نرسیده

ریسکه وریسکه وحشتناکیه نگاه نکن توی فرهنگ ما همه اعتقاد دارن به ازدواج واینا  ولی همه دارن ...

وای دقیقا

طرف میگه شوهرم معتاده دست به زن داره فلانه بیساره ولییییییی به خاطر بچم نمیتونم جدا شم😐یعنی هم مجبوره زندگی خودشو نابود کنه هم بچه رو