2777
2789

سلام هم خودم هم بچه هام از شهریور حتی یه هفته نفس کش نداشتیم ... به ترتیب همه یه ویروس کوفتی میگرفتیم و نفر چهارم خوب شده و نشده دوباره از اول

بخوام بشمرم تو این شیش هفت ماه بالای بیست بار ما سخت مریض شدیم و دکتر و آمپول و سرم .... کلا آنتی بیوتیکامون بینش وقفه نمیفته

من وااااقعا خسته شدم... خیلی خسته خیلییییی هم روحم هم جسمم

The trouble is you think you have timeBuddha

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نه ولی دوتا پسرام از پاییز به ترتیب یک هفته اولی یک هفته دومی مریض میشه اصلا یک هفته سالم نبودن به محض خوب شدن یکی اونیکی شروع میکنه و این پرسه تا الان ادامه داره

دنیایی که واسه همه رقصید - به ما که رسید توبه کرد )':

اتفاقا یه ساعت پیش سرچ کردم دلیل سرماخوردگی و کلا بیماری های تنفسی مسری که پشت هم اتفاق می افته چیه یه ماه هم نیست سرماخوردم حالا سرما بود یا کرونا نمیدونم از نظر خودم که سرطان بود انقدر که بد و طولانی شد چند روزه که عادی شده بود حالم باورم نمیشه از صبح دوباره همون حالت ها شروع شد اصلا عادی نیست دارم می میرم کاش حداقل خفیف بود 

دقیقن حال منو توصیف کردی.

بچه کوچیک مدرسه ایی داری؟ هر سال دو یا سه بار نهایت مریض میشدیم.

امسال کل زمستون مریضیم.الانم هممون اسهال استفراغ گرفتیم برای بار دوم!!!پسرم از مدرسه انواع ویروس میاره.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

باید قرص ویتامین ث جوشان مصره میکردید,یا نورو بیون دو هفته یکبار یا ب۱۲

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است