2777
2789
عنوان

کسی بوده پائیز زمستون امسال دائم مریض باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 46 پست
ماهم همینطور ،خیییلی خسته شدم،آلانم گلودرد شدید و سرفه امونمون رو بریده،از کجا میان این ویروسای لعنت ...

نمیدونمممم ... هربار میگیریم فک میکنم دارم کابوس میبینم الان بیدار میشم ایندفعه بجای گریه خنده م گرفت

The trouble is you think you have timeBuddha
بچه های بشدت بدغذایی دارم ولی با اینحال به تغذیه و بهداشت و مکملهاشون واقعا میرسم ولی تصمیم گرفتم دی ...

در هر حال سیستم ایمنی بدن اگر ضعیف باشه,مدام مریض میشه,ولی ماسک هم تاثیر به سزایی داره,چون وقتی هوای سرد وارد ریه ها میشه,آدم فورا مریش میشه,حتما هم شهرتون سرد سیره؟

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پسرم از مهد مریضی میاورد دیگه نذاشتیم بره خدا سال دیگه مدرسه شو بخیرکنه

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
در هر حال سیستم ایمنی بدن اگر ضعیف باشه,مدام مریض میشه,ولی ماسک هم تاثیر به سزایی داره,چون وقتی هوای ...

کرجیم... بچه ها و من بشدت مقید به ماسک هستیم ولی خب میبینم بقیه که نمیزنن بهترن واقعا غصه میخورم... بله منم به تنفس هوای سرد حساسم و حتما یا ماسک یا شالگردن بیرون خونه استفاده میکنیم ولی خب علیرغم همه اینا متاسفانه انگار تقدیر ما اینه..

منم پسرم از مهد مریضی میاورد دیگه نذاشتیم بره خدا سال دیگه مدرسه شو بخیرکنه

من که دوتا مدرسه ای دارم

هرچند امسال یکی درمیون رفتن یا مریض بود یا مدارس تعطیل بود با اینحال ویروسا بهمون امون ندادن.... دیگه جونی برامون نمونده

ای بابا کاشکی بعد از خوب شدن کاملش یه دوره بهش زینک بدی  برای مقاومت بدن عالیه  دست هاش ...

خداکنه الان زودتر‌خوب‌بشه بچم حتما شربت تقویتی خریدم براش بهش میدم‌

همیشه ارزوم‌اینه دردی ک‌میخواد ب بچم بده ۱۰برابرش ب من بده ولی همسشه طفلکم‌مزیض‌میشه😭😭

من که دوتا مدرسه ای دارم هرچند امسال یکی درمیون رفتن یا مریض بود یا مدارس تعطیل بود با اینحال ویروس ...

انشالله که سلامت باشید میدونم خیلی سخته واقعا

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
کرجیم... بچه ها و من بشدت مقید به ماسک هستیم ولی خب میبینم بقیه که نمیزنن بهترن واقعا غصه میخورم... ...

کرج هواش سرده خب,ولی نه به اندازه زنجان ما

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

خداکنه الان زودتر‌خوب‌بشه بچم حتما شربت تقویتی خریدم براش بهش میدم‌ همیشه ارزوم‌اینه دردی ک‌میخواد ...

انشالله تنش سالم باشه چند سالشه؟ ببخشید سوالم بی ربطه شیر خودتون رو خورده؟ 

انشالله تنش سالم باشه چند سالشه؟ ببخشید سوالم بی ربطه شیر خودتون رو خورده؟ 

دخترای من که یکی شیر خودمو خورده یکی شیرخشک ولی هر دو یجورن بنظرم بیشتر ژنتیکیه یا تغذیه 

که خب دخترام تو این یه مورد بشدت بمن رفتن😑

خداکنه الان زودتر‌خوب‌بشه بچم حتما شربت تقویتی خریدم براش بهش میدم‌ همیشه ارزوم‌اینه دردی ک‌میخواد ...

دیگه عزیزم همین

ما ها خودمون تو بچگی مگه مریض نشدیم؟؟

بچه همینه

فقط تقویت ش کن ک کمتر مربض بشه

دخترای من که یکی شیر خودمو خورده یکی شیرخشک ولی هر دو یجورن بنظرم بیشتر ژنتیکیه یا تغذیه  که خ ...

پسر منم شیر خشکیه 6 سالشه 18 کیلو بود آخرین باری که وزن شد. باخودم میگم نکنه چون شیر خشک خورده زود مریض میشه🤦‍♀️هرچی بیشتر حساس باشیم بدتره منکه کم به کم میبرمشون بیرون برای همین تا یه باد میخوره سریع مریضن