2777
2789
عنوان

مامانای گل چجوری پسرمو از شیر بگیرم؟

11801 بازدید | 22 پست
پسرم 18 ماهشه.خیلی کم غذامیخوره و فعالیتش خیلی زیاده.نگرانشم.میخوام از شیر بگیرمش که بیشتر غذا بخوره.چیکار کنم که هم اذیت نشه هم دیگه بیخیال شیر بشه؟البته به مرور میخوام قطع کنم ولی نمیدونم چطور
با یک فنجان چای هم میتوان مست شد اگر او که باید باشد، باشد
ببین لباسق یقه بسته باشه اولا توی خونه یه وقتایی میاد طرفت بغلش کن ببرش سر یخچال یه خوراکی خوب بهش بده مخصوصا مایعات مثل شربت خونگی یا شیر پاستوریزه اگه شیشه میخوره شبها یه وقتایی بیدار شد شیشه اب بگذار دهنش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا میشینم میاد بغلم که شیر بخوره.موقع غذا منو میکشونه که بهش شیر بدم..بهشم ندم گریه میکنه و چیزی نمیخوره
با یک فنجان چای هم میتوان مست شد اگر او که باید باشد، باشد
من همین سن بچمو از شیر گرفتم و بجاش پاستوریزه دادم زنجبیل تازه رو رنده کردم زدم به اونجا میمی مه میخواست گفتم اوف شده چون شبیه زخم میشه یکبار هم خورد طعمش تلخ بود دیگه نخورد در عرض سه روز باز شد شبا تو خواب میدادم بهش که بعد سه شب هم ندادم ولی دیگه ندادی اصلا نده یکهو قطع کن کمکم قطع کنی بچه اذیت میشه
 BabyFetus Ticker
من از 20 ماهگی گرفتم 3 روز اول تو طول روز تا شیر میخواست سرشو گرم میکردم شب هم تا بیدار بود بهش نمیدادم تا خوابش میبرد بهش شیر میدادم بعد از سه روز هم شب اول کلی بهونه گرفت اما یک هفته که شد کلا یادش رفت من خردادماه گرفتم سینه امم چسب زدم میگفتم اوف شده اوف درد میکنه لباس پوشیده بپوش البته دکتر پسرم میگفت مشکی باشه لباست دلیلشو نمی دونم از نظر روانشناسی بین قطع شیر روز و شب باید بین 3روز تایک هفته فاصله باشه
 گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................