2777
2789

شوهرم معتاده همیشه میره تواتاق تنهایی میکشه.ولی میگه ترک میکنم.من نمیدونم قرص b2چیه قرص هم مصرف میکنه.بنظرتون با یه ادمی ک میگه ترک میکنم وتازه افتاده توکار زندگی کنم؟ باهاش دوست بودم قبلا ازدواج کردم الان ازش بدم میادچون برام کاری نکرده حتی یبارهم منو مریض شدم دکترنبرده.الان میگه ترک میکنم درست میشم طلاق نگیر من کسی رو جز تو ندارم.ولی نمیتونم چون قبلا همش حرف دخترمو میزد هی دلش میخوادبادخترم باشه دوست شه .تاپیک قبل گفتم ازدواج دوممه یه دختردارم بنظرتون چیکارکنم میشه راهنمایی کنید😭😭

بله دیدم ادمایی ک با ارادع خودشون چندین ساله ترک کردن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میشه به شرطی که اراده کنه و بخواد . برید گروه درمانی و کنگره ۶۰ تو شهرتون ...خیلیا با این گروه ترک کردن

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

دخترت از همه مهمتره خواهش میکنم مراقبش باش

ب ما تنبلای مظلوم کاری نداشته باشین🥺انقد پاشو پاشو نکنید واسمون💔خوده خدا وقتی ک ماهارو آفرید با یه لحن خوجل موجل فرمودند:خودااااا والااااا تو نمخواد پاشی دراز بکش عزیزوووم😍تازه یه بالشته اضافیم گذاشت بغلمون🙃😁

عزیزم شوهر من معتادع میتونی تاپیک هامو بخونی نه معتاد آدم بشو نیس بهتره تا خدای نکرده بلایی سردخترت نیاورده جداشی 

منو اذیت نکنین من مثل بقیه پدر ومادر ندارم که پشتم باشه😔