2777
2789
عنوان

بنظرتون معتادا ترک میکنن تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازبین صدتا معتاد شاید یکی برای همیشه ترک کنه همش دروغه کمپم بره بیاد شروع میکنه اگ مثل من بی کس نیستی پول داری برو 

منو اذیت نکنین من مثل بقیه پدر ومادر ندارم که پشتم باشه😔
خیلی سخته از اقوام دور چند بار ترک کرده باز رفته سراغش

حالا باز اگر اون حرفارو بهم نمیزد میموندم اخه اون حرفاروحمو ازارمیده بهش گفتم میخام دیگه برم تموم کنم هی التماس میکنه نرو درست میشم

هستن کسایی ک ترک کردن ولی خیلی کم پیش میاد

عزیزم انقد خودتو از چاله درنیار بنداز تو چاه لطفا روانتخابایی ک میکنی فکر کن وقت بزار

ب ما تنبلای مظلوم کاری نداشته باشین🥺انقد پاشو پاشو نکنید واسمون💔خوده خدا وقتی ک ماهارو آفرید با یه لحن خوجل موجل فرمودند:خودااااا والااااا تو نمخواد پاشی دراز بکش عزیزوووم😍تازه یه بالشته اضافیم گذاشت بغلمون🙃😁
بابام ترک کرد الان عصبیع خیلی عصبیه از من به شما نصیحت ولش کن لطفا 

بابای من معتاده چند بار تلاش کرد ترک کنه ولی نتونست

بیچاره دختر استاتر من که دختر واقعیه بابامم نمیتونم اونو تحمل کنم ازش متنفرم اون دختر بیچاره چجوری میخواد تحمل کنه 

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 

پدر من هم ترک کردن 

بعد از ترکشون خخییللللیییی خوش اخلاق و مهربون شدن تازه فهمیدم پدر خوب یعنی چی

بعد از ترکشون حداقل روزب نیم ساعت رو حرف میزنیم 

کلی مهربون شده

البته هنوز مشکلانتی داریم اما من اکز حق انتخاب داشتم میگفتم مشکلاتم ۱۰۰۰ برابر بود ولی پدرم شده یک روز زود تر پاک میشد