2777
2789

سلام. دوس دارم برم یکاری یاد بگیرم که دستم تو جیب خودم باشه .شما چندتا کار پیشنهاد بدید که هم درآمدش خوب باشه هم همیشه بازار کار داشته باشه 

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه میگن ارایشگری😫

ارایشگری واقعا درامدش خوبه ولی کدوم لاینش خوبه؟؟

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
ارز دیجیتال کلی آموزش هست تو یوتیوب

شوهرم ارز دیجیتال گرفته همش سرش تو گوشیه و تا حالا سودش زیاد نبوده

یا خیاطی😂

خیاطی برا منی که کمر درد دارم خوب نیس خخخ

ارایشگری واقعا درامدش خوبه ولی کدوم لاینش خوبه؟؟

خیلیاش دارن 

اونم زیاد بایستی کارکنی کمردرد داره خب 

یعنی ارایشگری از همون اول میشه درامد داشت؟ همه میتونن داشته باشن ؟ یعنی همه کارشون خوب میشه؟ استعدادی نیست؟ 

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫