2777
2789
منم این ماه کلی دارو خوردم ۱۴ روز پیش هم نزدیکی داشتم چون عادتم هم نامنطمه نمیدونم بی بی میتونم بدا ...

وای نامنظم باشه میگه خو‌تخمک گذاری نمیشه دکتره بزار بعد موعدت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه میخام بزنم😂ده روز پیش اقدام داشتم چند بار

چندمین روز عادت بوده؟

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
جدی پس میگن روز تخمک گذاری ۱۴.۱۶.۱۸دیگه نمیگیره و تخمک آزاد شده چرته

من اپلیکیشن یک زن رو نصب کرده بودم و پریودهام رو مرتب وارد میکردم پنجره باروری رو نشون میده دقیقا تو اون بازه یه روز درمیان اقدام کردم سریع هم باردار شدم

وای نامنظم باشه میگه خو‌تخمک گذاری نمیشه دکتره بزار بعد موعدت 

دوتا فولیکول داشتم ب زور لتزول

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
۳روز قبل موعد هاله انداخت بعد ۴دقیقه روز موعد کاملا مثبت شد همون ثانیه ی اول

پریودهات چن روزه بودهمنطم

من صبر کردم تاپنج روز ازموعدم بگذره بعد 

میگن ۱۴روز بعد اقدام بی بی بزنی تازه ممکنه لقاح دیر تشکیل بشه و دیر نشون بده

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖