2777
2789
واااای😍😍😍

اره چنان با گریه دراومدم از دسشویی رفتم بغل شوهرم زار زدم کفتم این ماهم نشد دو روز بعد تاخیرم خیلی کمرنگ مثبت شد 

خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره چنان با گریه دراومدم از دسشویی رفتم بغل شوهرم زار زدم کفتم این ماهم نشد دو روز بعد تاخیرم خیلی ک ...

به خدا اشک شوق ریختم برات خداراشکر عزیزم 😍😭🌹🌹چند ماه اقدام کردی مشکلی داشتید

مال من دو روز ب موعد منفی شد ناامید شدم کلی گریه کردم اما حامله بودم 

شما علایم داشتی؟

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
من صبر کردم تاپنج روز ازموعدم بگذره بعد  میگن ۱۴روز بعد اقدام بی بی بزنی تازه ممکنه لقاح دیر ت ...

بنطرم اگه فولیکول مناسب باشه لقاح انجام میشه

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
به خدا اشک شوق ریختم برات خداراشکر عزیزم 😍😭🌹🌹چند ماه اقدام کردی مشکلی داشتید

قربونت قسمت خودت عزیزم ...نه مشکلی نداشتم فبلا بهم گفته بودن تنبلی تخمدان خفیف دارم سه ماه اما خیلی اطرافیان بهم استرس میدادن میگفتن چون پنج سال جلوگیری کردین ب این زودیا نمیشه

خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.
منم با کلومیفن یکی خوب داشتم

سونو رفتی چ روزی فولیکولت چ اندازه بود اندومتر چند بود من روز ۱۲ دوتا فولیکول داشتم دکترم گف صبر کن ۱۴ و ۱۶ عادت نزدیکی کن برای نزدیکی اندومتر هم استرادیول داد ک تخمک بچسبه

بنطرم اگه فولیکول مناسب باشه لقاح انجام میشه

عزیزم لقاح طول میکشه همون لحظه انجام نمیشه ربطی به فولیکول خوب نداره 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
ضخامت منظورته ۷بود فولی هم روز دوازده ۱۹و۱۵بود

اره بنطرم خیلی خوب بودی

برای من روز ۱۲ صخامت  دو لایه اندومتر۶ بود و فولیکول هام۱۷ و ۱۵ ک دکترم گف ۱۴ و ۱۶ م نزدیکی کنم و بخاطر صخامت بهم استرادیول داد