2777
2789

بچها یکم داستان زندگیم طولانیه من ۴ تا خواهر دارم خودم پنجمیم ۱۷ سالمه سوم دبیرستان هستم ینی ساله اخرمه دوازدهمم تا سوم راهنمایی هیچ دوستی نداشتم افسرده بودم ولی تو مدرسه جدیدم دوست پیدا کردم و ۳ ساله ک دوستای زیادی دارم ولی خانوادم اجازه نمیدن برم خونه دوستام یا باهاشون برم بیرون خیلی حساسن تا بهشون میگم عصبی میشن و میگن دختری ک با دوستاش میره بیرون خرابه و فلان الان مدرسم داره تموم میشه و ساله اخرمه دیگه نمیتونم دوستامو ببینم افسرده شدم با مشاوره مدرسمم حرف زدم گفت هیچ کاری نمیتونه بکنه و باید تحمل کنم خانوادم مذهبین و خیلی حساسن کلن ۵ تا دختریم و اره من اخریم بنظرتون باید چیکار کنم راه حلش چیه خانوادم ب هیچ سراطی مستقیم نیستن نمصن بچها کمکم کنید..

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن داش اصن اجازه نمیدن اینا بیان خونمون کلن غیر منطقی فکر میکنن بعدم کلن مشکل این نیست ک نشناسن کلن نمیزارن من پامو از خونه بزارم بیرون 

الان چطوری مشکلتو حل کردی؟

خواهرم دانشگاه میخونه بینه کلاساش ۲ ساعته بابام میره دنبالش میارش خونه بعده دو ساعت دوباره میبرش اینقد حساسه من گفتم میرم دانشگاه از این تایما استفاده میکنم برا وقت گذروندن با دوستام ولی دیدم بابام هواسش ب همه چی هس