2777
2789
ما جزپدر ومادر و خواهر و برادر هامون با کسی رفت و آمد نداریم خواهرم همیشه مسخره ام می‌کنه که روابط ا ...

بهترین کاره ممکنه😍ببین من کلا ۵تا دوست صمیمی بیشتر ندارم مه بعد ازدواجم چون اونا شهر دیگه هستن فقط یکی تو شهر ماست بیشتر مجازی ارتباط داریم ولی همسرم کلی دوست داشت که همیشه ادعا میکرد بهترینن که ۱۰۰البته خلافش بهش ثابت شد

ولی خواهر شوهر و برادر شوهر دارم جواهر😍😍یعنی جونمم براشون میدم

خودمم فقط یه داداش دارم که مجرده ولی خاله جوون و‌پسر خاله اینا دارم

یه هفته با خانواده همسرمیم یه هفته با خانواده من همشم قابلمه پارتی میگیریم

یه روز پیج پسرمو میزارم برید نگاه کنید ما که عشق میکنیم حتما شما هم خوشتون میاد واستون ایده میشه

خداروشکر که در داشتن این موجودات نادر تنها نیستم🤣

ته تنها نیستی 😂😂بماند هم چقدر پشت سر من حرف زده بود بعدا خواهر همسرم بهم گفت گفت به منو مامانم گفته این دختر که ابوافضل انتخاب کرده مشخص دختری نیست که ابوافضل خیلی دوست داشته باشه کادو بهش داده ذوق نکرده و این حرفا یکبار دیگه هم باز حرف زده بود من دیگه به روش آوردم وووای وووای خودش زد به سلیطه بازی قشقرق به پا کردن که من مریضم قرص اعصاب میخورم 😂😂گفتم چه ربطی داره چون قرص اعصاب میخوری باید پشت سر آدم هرچی میخوای بگی 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر شوهر من ‌وقتایی ک دعوته خ‌ونمون خودش غذارو میکشه برا بچه ای یساله هم ب اندازه بزرگترا غذا میکشه ولی برا منو همسرم وبچهام نمیومنه شاید نفری چندقاشق برا ما بکشه ،هرگزم دعوت نشدم خونه شون، خونه پدشوهرمم ک چندسال یکبار بمونم میگن ما هرشب چای پنیر میخوریم

ته تنها نیستی 😂😂بماند هم چقدر پشت سر من حرف زده بود بعدا خواهر همسرم بهم گفت گفت به منو مامانم گفت ...

اینجور ادما سمن واسه زندگی

کتاب آدمای سمی رو بخون باید یه الک برداری دونه دونه ادمایه اضافی رو الک کنی

دوست دوران خوابگاهم با یه پسری دوست بود بعد اینا هروقت باهم میرفتن بیرون پسره خواهر و مادر دخترخاله هاش همه رو میاورد خلاصه هرچندماهی دوست نارو برا شام دعوت کردن اینا میرن بیرون ساندویج میخرن خلاصه میشینن که بخورن دوست من ظرفیت خوردن یه ساندویج رو داسته اما میکه اونا هرکدوم یه گاز میزنن و میذارن کنار یکی میگه گشنم نی بعد میخورم یکی میگه برا فردام یکی ...... دوست ماهم نصفه میخوره میبینه بقیه نخوردن اونم میگه دیکه میل ندارم😃😃😃 به شدت گداگشنه بودن 

و خدایی که در همین نزدیکی است❤️

من یه سری مثلا دوست ! داشتم، آویزونم بودن. هی زنگ ، پیام ، اصرار کهبریم بیرون. دلم نمیومد دلشونو بکشنم. اخر ولی همهرو بلاک کردم. همه از دم عجیب ! کلا تعداد دوست واقعی کمه. اون جمعی که تعدادش زیاده، خزو خیلش زیاده. کلا ۴، ۵ تا بیشتر دوست ندارم الان. واقعا کیفیت مهمتر از کمیته.

یه بار یکیشون ۵ سال میگفت بیا خونمون. بعد ۵ سال رفتم، گدا از۱۰ صبتا ۶ عصر به زور نگهم داشت، نه ناهارداد نه گذاشتبریم بیرون. با سرگیجه برگشتم خونه. اسنپ گرفتم فرار کردم. دسر برده بودم. همشو خودش خورد کل ظرفو!!!! یک قاشق به من و یه قاشقم به اون یکی مهمون داد. تهشم گقت من اصلاااا میل ندارم. واجبه بریم بیرون غذا بخوریم؟:\\\\

تینا اگه اینجا رو میخونی خاک تو سرت با دعوت ناهارت😂😂😂😂 گدا گشنه بدبخت 

اینجور ادما سمن واسه زندگی کتاب آدمای سمی رو بخون باید یه الک برداری دونه دونه ادمایه اضافی رو الک ...

واقعا نرمال نیست میگم که همسرش با مادر همسرم رفت امد خانوادگی دارن عید خانواده همسرش اینا بودن خونه مادر همسرم من این کلا قطع رابطه اس باهاشون همش تو اتاق بود بیرون نیومد بمن هم میگفت تو چرا رفتی بیرون پیش اونا منو تنها گذاشتی 😂

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️