2777
2789

شوهرم قبلا خیانت‌های زیادی به من کرد امامدتی هست چیزی ازش ندیدم، 12ساله ازدواج کردیم یه بچه داریم، یه چندماهی هست یه حس بدی نسبت بهش دارم حس میکنم به زن همسایه نظرداره😥من موهام فره پوستم سبزس اون زنه سفید وموهاش صااااف🤕یه بار شوهرم شنیدم داره به دخترخالم میگه من یکی ازموی کوتاه یکی هم فر، که این دوحالت رومن دارم😣البته تو جمع گفتا من ت. آشپزخونه بودم،،،، از قتی دیدم نسبت به این زن همسایه یه جوریه ازقیافه خودم جلوشوهرم خجالت میکشم، سعی میکنم جلوچشاش نباشم زیاد، حتی توخونه روسری میبندم سرم که موهام معلوم نباشه☹️حالاببین من چه بدبختیم که توخونه خودم معذبم

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه موهات وزه بعد حموم ی سشوار کوچیک بکش کلی تغییر میکنه اعتماد ب نفست میاد بالا 

کلا شلخته نباشی مردا کلی نگرن فقط تمیز بگرد فکرای الکیم نکن

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

منم شوهرم به زنا نگاه میکنه تو خیابون بعدشم انکار کسکنه یا میگه چشمم خورد

شوهر من کلا هیزه باعث شده هیچ اعتماد به نفسی نداشته باشم حس کنم از همه زشت ترم 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
اگه موهات وزه بعد حموم ی سشوار کوچیک بکش کلی تغییر میکنه اعتماد ب نفست میاد بالا  کلا شلخته نب ...

تمیزبگردم😢خیلی تمیز م بخدا، ولی شوهرم به فکرم نیست یعنی برام ارزش قائل نیست حدود10روزهست بهش گفتم برامن موبر بخر همه چی میخره غیرازاین😥براش تن من مهم نیست

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
تمیزبگردم😢خیلی تمیز م بخدا، ولی شوهرم به فکرم نیست یعنی برام ارزش قائل نیست حدود10روزهست بهش گفتم ب ...

خودت نمیتونی بخری؟ای بابا شاید کارش سخته مشغله داره 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``