هفته32 هستم
تازه نی نیمو دارم حس میکنم
تازه یه هفتس تکوناش زیاد شده
تا امروز بیشتر وقتا خواب بود
هیچ حسی بهش نداشتم
الان تازه دوسش دارم
تو دلم که تکون میخوره دلم غنج میره
نمیخوام تموم بشه
از بارداریم هیچ لذتی نبردم
همش سختی بود و رنج
اصن هیچی هوس نکردم که ناز بزارم به دل شوهرم
عکس بارداری نگرفتم
لباس بارداری نخریدم
همش گوشه رختخواب بودم
داره تموم میشه این دوران
چیکار کنم؟
ترررررررررررررسیدم
از اینکه دوران خوش دوتایی بودن تموم شه
از اینکه با بچه دیگه خوشی نباشه
از اینکه همش خوشی هام با پوشک عوض کردن و گریه بچه قاطی پاتی شه
ترسیدم
خییییییییییلی زیاد
نمیدونم میتونم مادر خوبی باشم یا نه
من تا حالا نوزاد بغل نکردم
از پسش برمیام یا نه؟
اگه تب کنه
اگه مریض شه
اگه نفهمم چرا گریه میکنه
اگه........
دارم دیوونه میشم
میترسم مادر بدی باشم
بهم دلداری بدین
شاید چون آخرهاشه این فکرا زده به سرم
کسی رو ندارم که اینارو بهش بگم
شما بهم دلداری بدین
🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹
ای جانم فک کن انشالا بسلامت بدنیا بیاد بغلش کنی دیگه بگن این نی نی توه مال خوده خوده خودته باید مواظبش بشی بهش شیر بدی نازش کنی اون فقط تورو میشناسه و تو بغل تو آروم میشه فقط تورو میخواد خستگی هم داره اما همینکه بغلش کنی و دستای کوچولوشو بگیری دلت براش ضضضضضعف میره اینکه این نتیجه ی عشق توو همسرته و شمارو بیشتر به هم گره زده به چیزای خوب فک کن
خدا هم که باشی ...😉 باز کسی هست که از تو ناراضی باشد
نیییییلو به بابام میگم بیا لباسای نی نی رو نشونت بدم میگه بچه مگه آلزایمر داری همین دیروز نشونم دادی کاش بچت به تو نره دیگه همه همه سیسمونیمو حفظ شدن اینقد نشونشون دادم شوهرم طفلی روزی دوبار مجبورش میکنم بشینه ببینه رنگ و رو اسبابازی ها رفته از بس از جعبه درآوردم دوباره گذاشتم تو جعبه
با شوهرت بشین گاهی درباره بعدنش و دیدنش حرف بزنین ذوق کنین من که آموزش بغل کردن نی نی رو به شوهرم دادم آموزش دادم دستاشو چجوری نگه داره مثلا همین کار باعث شد چقد بخندیمو دربارش حرف بزنیم
وای نیلو دلم ضعف رفت.. منم نینی میخوام دستای کوچولوشو بکنم تو حلقم بعدم مال خودمه کسی ناراحت نمیشه انقدر فشارش بدم تا جیغش دراد... ای جانم... خدا همه نینیا رو حفظ کنه ایشالا
حالا نی نی بنده خدا باید با لباسا کهنه و اسباب بازیا استفاده شده سرکنه منم هی میرم دور وسایلاش تازه هم رفتم واسه اولین بار شروع کنم ساک وسایلای بیمارستانو بچینم
من مثبت فکر میکنم مثبببببببببببببببببببت اره باید از جایی شروع کنم بالاخره اما اگه فیل بودم به نظرم بهتر بود 3 سال بارداریش طول میکشه نازی 3 سال شکمش قلنبس
آره مهسا الینا ازین نی نیا که میخوان شیر بخورن هی دستشون رو لباسته یا با موهات یا گردنبندت ور میرن میخندن هیچی دندون تو دهنشون نیست میخوان ببوسنت کلی تف میزنن به لپت بخورمممممممش ای جووووون دلم
الینا من سال 89 که نینیم دنیا اومده بود تا مدتها تو نینی سایت تاپیک میزدم من دلم میخواد نینی بره توشکمم اخه عادت کرده بودم به لگداش باهاش حرف میزدم دوست داشتم برگردم به اون موقع بچه های سایت بهم دلداری میدادن یادش بخیر میگقتن از الانت لذت ببر که همینم زود میگذره میای میگی نینیم بزرگ شد نوزادیش کیف نردم آخرم همین شد
نییییییییلو دلمان را اب کردی خواهر عید رفتم بیمارستان بعد دم زایشگاه وایساده بودم پرستار یه نی نی تازه دنیا اومده آورده بود تحویل بده نی نی هه جفت دستاشو کرده بود تو حلقش داشت مک میزد و بلند ملچ مولوچ میکرد تا دیدمش زدم زیر گریه خییییییییلی ناز بود
منم تابستو خواهرم عمل زنان داشت تو بخش زنان 2 روز بستری شد نزدیک 20 تا زایمانی بودن تو دوروز از دوقلو بگیر تا 1 قلو خلاصه من چکار با این نینیا نکردم خواهرمو ول میکردم میرفتم پیش این جوجو ها حسابی ازشون سوئ استفاده کردم خخخخخخخخخ یواشکی یکیشونو بوس کردم وای خوشمزه بود خدا