الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
علایم تو بگو و اینکه چاق شدی یا لاغر شکم و پهلو هات زیاد نشده؟ به نظر خودت خوشگل تر شدی یا نه؟ ورم ...
ربطی نداره گلم من و جاریم باهم باردار شدیم یه هفته بینمونه بچه دوتامونم دختره اون شیرینی جات دوس داره و شکم درست کرده
من ترشیجات و تندی دوس دارم اصلا هم چاق نشدم تازه لاغر هم شدم😅
در انتظار دوتا فندق کوچولو💕امشب1401/12/3 ساعت21:23 اولین تکونای دوقلو ها رو متوجه شدم خیلی حس قشنگیه انشالله روزی همه منتظرا😍دخترای قشنگم خوش اومدین به دنیای من و بابایی😍
در انتظار دوتا فندق کوچولو💕امشب1401/12/3 ساعت21:23 اولین تکونای دوقلو ها رو متوجه شدم خیلی حس قشنگیه انشالله روزی همه منتظرا😍دخترای قشنگم خوش اومدین به دنیای من و بابایی😍
علایم تو بگو و اینکه چاق شدی یا لاغر شکم و پهلو هات زیاد نشده؟ به نظر خودت خوشگل تر شدی یا نه؟ ورم ...
ورم نکردم لاغر شدم قبلا ۹۳ بود با شروع بارداری شدم ۸۸ تهوع خشک دارم و بوها خیلی اذیتم میکنه شکمم بزرگ شده جوری که انگار هرچی پهلو داشتم اومده تو شکمم توی چشمم از روزی که باردارم تا الان یه رگای خیلی پرنگ در اومدا چشم راستمه بنظر خودم بقیه پوستم شفاف تره
عزیزم اصلا قابل تشخیص نیست چون بچه توی این هفته ها اصلا مشخص نمیشه دختر پسریش من سونو ان تی پیش بهترین دکتر رفتم هی اصرار که چیه چیه گفت نمیدونم ولی احتمال ۸۰درصد دختره ولی کاملا غلط بود بچم توی انومالی معلوم شد پسره بقیه هم گه میگن دکترمون توی ان تی گفته جنسیت چیزی جز حدس نبوده که درست درامده
خدایا ممنون که منو به خواستم رسوندی یه پسر خوشگل موشگل بهم دادی خدایا خودت مواظبش باش صحیح و سالم بگیرمش بغلم🥰😍خدایا سلامتی به خانوادم بده پدرومادرم ۱۲۰سال سایشون بالاسرم باشه😍ممنونم بابت همسرم تنها کسیه که کنارش نهایت آرامش دارم😘