2777
2789
عنوان

عکس سونو ان تی وتشخیص جنسیت

795 بازدید | 44 پست

سلام  خانومای  عزیز   یه سری  تاپیک  خوندم  راجب اینکه  از روی  عکس  ان تی  تشخیص  میدن  که جنسیت  چیه  کسی  هست  نظری  داشته  باشه  راجب  جنسیت  فندق  کوچولوی  من

ان تی ت چقدر بود

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود سونو بهت جنسیت رو بهت نگفت ؟

خود دکتره  باهام دعوا  داشت که  سونوهای اولو  پیشه  من نیومدی  این  سخترو آومدی  که چی  زیادی  فضول  بود  منم  دیگه  نپرسیدم  

۲.۳  بود

دختره

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

علایم تو بگو و اینکه چاق شدی یا لاغر شکم و پهلو هات زیاد نشده؟ به نظر خودت خوشگل تر شدی یا نه؟ ورم ...

ربطی نداره گلم من و جاریم باهم باردار شدیم یه هفته بینمونه بچه دوتامونم دختره اون شیرینی جات دوس داره و شکم درست کرده

من ترشیجات و تندی دوس دارم اصلا هم چاق نشدم تازه لاغر هم شدم😅

در انتظار دوتا فندق کوچولو💕امشب1401/12/3 ساعت21:23 اولین تکونای دوقلو ها رو متوجه شدم خیلی حس قشنگیه انشالله روزی همه منتظرا😍دخترای قشنگم خوش اومدین به دنیای من و بابایی😍
۲.۳  بود

چقد عدد ان تیت بالاست

در انتظار دوتا فندق کوچولو💕امشب1401/12/3 ساعت21:23 اولین تکونای دوقلو ها رو متوجه شدم خیلی حس قشنگیه انشالله روزی همه منتظرا😍دخترای قشنگم خوش اومدین به دنیای من و بابایی😍
علایم تو بگو و اینکه چاق شدی یا لاغر شکم و پهلو هات زیاد نشده؟ به نظر خودت خوشگل تر شدی یا نه؟ ورم ...

ورم  نکردم  لاغر  شدم  قبلا  ۹۳  بود  با شروع  بارداری  شدم ۸۸  تهوع  خشک  دارم  و بوها  خیلی اذیتم  میکنه  شکمم  بزرگ  شده  جوری که انگار هرچی  پهلو داشتم  اومده تو شکمم   توی چشمم  از  روزی که باردارم تا الان  یه  رگای  خیلی  پرنگ  در اومدا  چشم  راستمه   بنظر  خودم بقیه  پوستم  شفاف  تره 

منو میگی 

اصلا وزنم بالا نرفته پهلو از قبل بارداری داشتم الان همون جور مونده 

به نظر خودم خوشگل تر شدم 

پوستم قبل بارداری چرب بود الان خشک شده 

سال مهار تولید و رشد تورم 

عزیزم اصلا قابل تشخیص نیست چون بچه توی این هفته ها اصلا مشخص نمیشه دختر پسریش  من سونو ان تی پیش بهترین دکتر رفتم هی اصرار که چیه چیه گفت نمیدونم ولی احتمال ۸۰درصد دختره ولی کاملا غلط بود بچم توی انومالی معلوم شد پسره بقیه هم گه میگن دکترمون توی ان تی گفته جنسیت چیزی جز حدس نبوده که درست درامده 

خدایا ممنون که منو به خواستم رسوندی یه پسر خوشگل موشگل بهم دادی خدایا خودت مواظبش باش صحیح و سالم بگیرمش بغلم🥰😍خدایا سلامتی به خانوادم بده پدرومادرم ۱۲۰سال سایشون بالاسرم باشه😍ممنونم بابت همسرم تنها کسیه که کنارش نهایت آرامش دارم😘