الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم والا من ک فقط کافیه طرف و ببینم سریع متوجه میشم بچش چیه سونوگرافیمم ی درصدم خطا نداره 😂 ول ...
من از وقتی حامله شدم تا الان ده کیلو اضافه کردم البته خودم قد بلندم ولی قیافم خوشگل شده همه میگن
خدایا ممنون که منو به خواستم رسوندی یه پسر خوشگل موشگل بهم دادی خدایا خودت مواظبش باش صحیح و سالم بگیرمش بغلم🥰😍خدایا سلامتی به خانوادم بده پدرومادرم ۱۲۰سال سایشون بالاسرم باشه😍ممنونم بابت همسرم تنها کسیه که کنارش نهایت آرامش دارم😘
اونم حدس بوده دکترت حدس زده و درست درامده توی اینترنت یا هرجا بزن متوجه میشه بچه اصلا اون هفته ها آلتش مشابه همه قابل تشخیص نیست و خیلیا میگن از ضربان قلب زیر ۱۵۰پسر بالا دختر درصورتی که ضربان قلب بچه من ۱۶۸ بود اینا همه حدس و گمانه
خدایا ممنون که منو به خواستم رسوندی یه پسر خوشگل موشگل بهم دادی خدایا خودت مواظبش باش صحیح و سالم بگیرمش بغلم🥰😍خدایا سلامتی به خانوادم بده پدرومادرم ۱۲۰سال سایشون بالاسرم باشه😍ممنونم بابت همسرم تنها کسیه که کنارش نهایت آرامش دارم😘