2777
2789
عنوان

عکس سونو ان تی وتشخیص جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 44 پست
ربطی نداره گلم من و جاریم باهم باردار شدیم یه هفته بینمونه بچه دوتامونم دختره اون شیرینی جات دوس دار ...

نمیدونم والا من ک فقط کافیه طرف و ببینم سریع متوجه میشم بچش چیه سونوگرافیمم ی درصدم خطا نداره 😂

ولی خب کلا ورم زیاد بزرگتر شدن سینه ها و باسن علایم ۹۰ درصدی دختره

لاغر کشیده شدن خوشگل تر شدن پسر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا من ک فقط کافیه طرف و ببینم سریع متوجه میشم بچش چیه سونوگرافیمم ی درصدم خطا نداره 😂 ول ...

من از وقتی حامله شدم تا الان ده کیلو اضافه کردم البته خودم قد بلندم ولی قیافم خوشگل شده همه میگن

خدایا ممنون که منو به خواستم رسوندی یه پسر خوشگل موشگل بهم دادی خدایا خودت مواظبش باش صحیح و سالم بگیرمش بغلم🥰😍خدایا سلامتی به خانوادم بده پدرومادرم ۱۲۰سال سایشون بالاسرم باشه😍ممنونم بابت همسرم تنها کسیه که کنارش نهایت آرامش دارم😘
دکتر خوب نبوده منو ۱۲ هفته گفت درست بود

اونم حدس بوده دکترت حدس زده و درست درامده توی اینترنت یا هرجا بزن متوجه میشه بچه اصلا اون هفته ها آلتش مشابه همه قابل تشخیص نیست و خیلیا میگن از ضربان قلب زیر ۱۵۰پسر بالا دختر درصورتی که ضربان قلب بچه من ۱۶۸ بود اینا همه حدس و گمانه

خدایا ممنون که منو به خواستم رسوندی یه پسر خوشگل موشگل بهم دادی خدایا خودت مواظبش باش صحیح و سالم بگیرمش بغلم🥰😍خدایا سلامتی به خانوادم بده پدرومادرم ۱۲۰سال سایشون بالاسرم باشه😍ممنونم بابت همسرم تنها کسیه که کنارش نهایت آرامش دارم😘