2777
2789
عنوان

دیدن مطلب خود در خواب برای هر خواسته و هر حاجتی و هر سوالی

| مشاهده متن کامل بحث + 65562 بازدید | 1393 پست
ممنون گلم فقط اینکه سوالم رو چطوری بپرسم؟قبل از خوندن سوره ها یا بعدش؟موقع خوندن سوره ها به چیزی فکر ...

نیت کن با فلانی ازدواج میکنم؟؟یا غیرمستقیم بگو چهره همسرم رو نشون بده

بعد خوندن سوره ها که هرکدام رو هفت بار خوندی وقتی دراز کشیدی نیت کن دیگه

عزیزم برو تاپیکم کامل صفحه اول نوشتم.اما هرکسی ر توخواب دیدی اومد خواستگاری تووواقعیت تحقیق کن...فقط به خاوب اکتفا نکن

سوره شمس رو هفت بار..بعد سوره لیل هفت بار والی اخر

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلاماصلا خواب ندیدم باز!یه خوابای پراکنده دیدم که یادم نمیاد😞

عیب ندارن سلام

منم اینطوری شدم.ناامید نشو

الان تو روز قرآن بخون شب باز تکرارکن

عیب ندارن سلاممنم اینطوری شدم.ناامید نشوالان تو روز قرآن بخون شب باز تکرارکن

من شب اول خواب دیدم. محتوای خواب قر و قاطی بود. ولی یه پسره رو دیدم پشت میز ایستاده بود با من میحرفید انگاری مشتری بودم‌ .‌ ازش خوشم نیومد.اصلا نمیشناسمش قیافش یادم نیست ولی تو خواب ازش خوشم نیومد🫤 همونه یعنی ؟

من شب اول خواب دیدم. محتوای خواب قر و قاطی بود. ولی یه پسره رو دیدم پشت میز ایستاده بود با من میحرفی ...

والا اگه به تعبیر من باشه یعنی نه اون نیست.اما خدا میدونه...دوباره امتحان کن به نظرم و به اون خواب فکر نکن...فقط مطمئن بشو دستور رو درست انجام دادی خواندن سوره ها.پاک بودن همه چیز خودت و لباس وبدنت..روبه قبله بودن

والا اگه به تعبیر من باشه یعنی نه اون نیست.اما خدا میدونه...دوباره امتحان کن به نظرم و به اون خواب ف ...

عزیزم میشه درخواست منو قبول کنی کار خصوصی دارم باهات درباره همین ۶ سوره

اسی من خواستگارداشتم که باهم آشنا میشدیم من خیلی دلی دوستش نداشتم اما موقعیت خوبی داشت من نیت کردم همسر آیندمو ببینم همون شب اول که خوندم قرانو دیدم با این خواستگارم دارم ازدواح میکنم لحظه آخر بهم میزنم بعد میبینم این آقا با یه خانم که از نظر هیکل خیلی شبیه من بود اما من نبودم ببخشید هم خواب شدن من اونجا انگار پشیمون شده بودم تو خواب گفتم نه این خونه ما نیست خونه ما طبقه اول منظورم خونه منو و این خواستگارم بعدش میدوتی چی شد من نزدیک نامزدی باهش بهم زدم اما الام پشیمونم  اما جای سواله چرا اینارو دیدم 

اسی من خواستگارداشتم که باهم آشنا میشدیم من خیلی دلی دوستش نداشتم اما موقعیت خوبی داشت من نیت کردم ه ...

عزیزم ازهمین روش امتحان کردی که همسر ایندت رو ببینی؟؟؟

آره دقیقا همین

خب عزیزم دقیقا برات تعبیر شده

ببین گاهی اون‌چیزی که نیت‌کردی نیست.میخوات‌بهت‌بفهمون این نیست و دقیقا هم نبود..من برای برادر زادم نیت کردم مشکلش چیه هیچ‌دکتری‌تشخیص نمیده.صدایی فقط گفت خوب میشه و خداروشکر اون بیماری که حدس می‌زدیم نبود‌و‌به مرور زمان خوب شد...یامنم نیت‌کردم همسرم کیه..یه نفرو‌که‌همیشه نشون داده بودن نشون داد اما یه نفر دیگه هم که میشناختم نشون داد اما یه نفر تو‌خواب گفت این نمیخوامت که منم‌توخواب ناراحت شدم چرا‌نمیخوادم.حالا‌تو واقعیت من طرف دوم رو‌نمیخواستم .اما خواستم بگم دونفر نشون دادن.که دومی رو کفتن‌نمیخوادت‌ که فهمیدم دومی همسرم نیست و البته منم علاقه بهش نداشتم‌توخواب ناراحت شده بودم که یعنی نخواستم اینطوری.ذقیقا چندوقت بعد نفر دوم عقد کرد.. گاهی اینطور.الان برای شما درست بود..باز نیت کن همسرت رو‌نشون بدن 

من میخوام انجام بدم ولی درمورد اینکه میخوام هدایت بشم چون احساس پوچی و افسردگی و گمراهی دارم بنظرتون ...

عزیزم احتمالا افسرده چیزی شدی....نیت کن چیکارکنم ازاین حالت افسردگی یا روحی یاهرمشکلی داری نام ببر خلاص بشی