2777
2789
عنوان

دیدن مطلب خود در خواب برای هر خواسته و هر حاجتی و هر سوالی

| مشاهده متن کامل بحث + 65593 بازدید | 1393 پست
بچه ها میدونم طولانی اما ارزش انجام دادن داره.خودمم انجام دادم دوموردش همون شد.ویه موردهنوز اتفاق نی ...

من انجام دادم

‌درست بود برام.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا انجام میدم امیدوارم خدا کمکم کنه مثل همیشه

حتما عزیزم.من چیزی که برداشت کردم از حرفات اگه اشتباه نکرده باشم افسرده شدی.که باید بری روانپزشک یا مشاوره..اماازاین راهم کمک بگیر..نتیجه رو اطلاع بده

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

گلی تعریف کن لطفا مشتاقم بشنوم

همین کارها ک گفتی انجام دادم. و بعدش توی خوابم، گفتم ک تراز کنکور رو نشونم بدید . نشون دادند بهم. دقیقا همون بود توی خواب دیدم.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

همین کارها ک گفتی انجام دادم. و بعدش توی خوابم، گفتم ک تراز کنکور رو نشونم بدید . نشون دادند بهم. دق ...

یعنی اگه 5000بودی دقیقه عدد 5000دیدی یا جوردیگه بهت نشون دادن؟؟؟برای نیت های دیگه امتحان نکردی؟؟

یعنی اگه 5000بودی دقیقه عدد 5000دیدی یا جوردیگه بهت نشون دادن؟؟؟برای نیت های دیگه امتحان نکردی؟؟

مثلا ۷۲۰۰ و خورده ای بود. خورده اش رو یادم نیست چند بود. ولی همینطور شد.

امتحان کردم. برای رشته قبولی م، ۹۰ درصد درست بود. توی خواب بهم گفت داروسازی تعهدی بندرعباس.  ولی پزشکی تعهدی بندرعباس قبول شدم.

برای نمره امتحان عربی م دقیقا همون شد. خواب دیدم ک ۲۰ شد نمره عربی م. دقیقا همین شد.

مثلا ۷۲۰۰ و خورده ای بود. خورده اش رو یادم نیست چند بود. ولی همینطور شد.امتحان کردم. برای رشته قبولی ...

خداروشکر رو سفید شدم..اما عزیزم.حالا اینارو بهت نشون دادن.اگه برای مسائل مهم امتحان کردی.مثل دیدن همسر..راه مهمی فلان..حتما اگه اون شخص یا راه رو توواقعیت دیدی تحقیق کن..یه مورد دیدم با شخص توخاوب ازدواج کرد اما بعد طلاق گرفتت.بهرحال خوابه وما انسان هستیم.معصوم نیستیم که پاک باشیم و همه خوابا صادق باشن..اما خداروشکر درست بود.منم چندین مورد درست بود...چندمورد من درست تعبیر نکردم...چندمورد هنوز اجابت نشده ببینم چطوره.امیدوارم اوناهم اجابت بشن و خوشبخت بشم بعدش

خداروشکر رو سفید شدم..اما عزیزم.حالا اینارو بهت نشون دادن.اگه برای مسائل مهم امتحان کردی.مثل دیدن هم ...

اهاا. خیلی ممنون عزیزم. 

نه امتحان نکردم در مورد ازدواج و... هنوز.

اهاا. خیلی ممنون عزیزم. نه امتحان نکردم در مورد ازدواج و... هنوز.

کلی گفتم درمرد مسائل مهم حتما تحقیق هم بکننن