2777
2789
عنوان

دیدن مطلب خود در خواب برای هر خواسته و هر حاجتی و هر سوالی

| مشاهده متن کامل بحث + 66506 بازدید | 1447 پست
مرسی عزیزم. خیلی زیاده😔 انشالله خداوند حاجت دلت رو بده

نوشته های من زیاده..وگرنه دستور زیادنیست..فقط ربع ساعت تانیم ساعت قران خوندنه همین

فدات عزیزم همچنین  

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

@gelareh1234  

عزیزم ازاین روش کمک بگیر

یه خانمی گفت من یه خواستگار داشتم .نیت کردم چطور ادمی هست.گفت توخواب دیدم که بهم دروغ گفته.گفت رفتم تحقیق ومتوجه شدم دروغ گفته

اما دقیق تاپیکم رو بخون وانجام بده...اما فقط بخاطر خواب عملنکنی.توخواب هرچی دیدی برو تحقیق 

اگه خواب دیدی بهم بگو تاجایی که بتونم کمکت میکنم.منم دعاکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزبزم تگم کردی انشاالله نتیجه بگیرم

روش درسته عزیزم.اماااگه برعکس بشه علت داره که توضیح دادم

واینکه به خاطرهمون میگم فقط به خواب اکتفا نکن.خواب کمک میکنه . تو واقعیت برو دنبالش ببین واقعا همونطوره که توخواب دیدی

من پریشب خوندم همه آداب هم رعایت کردم. بعد چون عادت دارم همیشه رو به شکم بخوابم،نیم ساعتی رو به قبله به پهلوی راست بودم و با اینکه گیج خواب بودم خوابم نمی‌برد.و طبق حالت همیشه رو شکم خوابیدم.و شاید به ۳ دقیقه هم نشد خوابم برد.تا خوابم برد ساعت نزدیک دو شد.به بار دو و چهل دقیقه از خواب پریدم اما خوابی ندیدم. باز خوابیدم حتی متاسفانه نماز صب مو خواب موندم‌.۸ صب بیدار شدم و دیدم خوابی ندیدم.و ناراحت شدم کفنم کاش میدیدم چیزی. بعد گفتم حالا که کاری ندارم باز بخوابم.ساعت ۱۰ و نیم از خواب بیدار شدم‌و خواب دیدم در باره نیت ام.به نظرت این خواب درسته؟

من نیت ام این بود که اونی که دوسش دارم و رفته و گفته دیکه هیچوقت بر نمیگرده بازم میاد تو زندگیم.اخه خیلی هم و دوست داشتیم اما انگار دو قطبی بود.شب عقد گفت پشیمون شدم. باز دو روز بعدش گفت ببخشید. بعد دوباره گفت منصرف شدم.و دیکه هر کار کردم نیومد. تا حدی که هنوز خانوادش از من میگن و کار اون.من واقعادوسش دارم و هر روزدعا و قران میخونم برگرده 😔.خوابم و طرفای ساعت ۹ و نیم تا ده صبح دیدم. که اومده جلو خونمون و بهم میگه آماده شو و بریم.منم با خوشحالی و تعحب میگم باشه و چند بار بهش میگم جایی نری ها الان لباس میپوشم ميام اونم میگه خیالت راحت منتظر میمونم تا آماده شی.بعدش دیگه از خواب میپرم.به نظرت این ساعت دیدن نشونه جوابمه؟

البته‌ اینم بگم تو این ۴ ماهی که رفته من خیلی خواب دیدم برگشته..نمیدونم الان این درسته یا نه.خودم دلم گرم شد به خواب.ولی میگم شاید چون فکر کردم چرا خواب ندیدم و دوست داشتم خواب ببینم و با این حالت صب دوباره خوابیدم این خواب و دیدم. نمیدونم.کلا خیلی به طرفم فکر میکنم 

من پریشب خوندم همه آداب هم رعایت کردم. بعد چون عادت دارم همیشه رو به شکم بخوابم،نیم ساعتی رو به قبله ...

عزیزم اینو من نمیدونم.من خودم چون میگن خواب قبل اذان درست و.... جوری تنظیم میکردم ساعت ۱۲.۱ شب بخوابم تا قبل اذان صبح

ساعت ۱۰صبح اخه شب نیست..بنظرم تکرارش کن امشب‌‌رو شکم نه‌‌رو یه قبله روی پهلوی راست...زمانی سوره هارو بخون که خوابت میاد‌امشب تکرار کن..به خواب دیروزتم فکرنکن.ببین چی میگه

عزیزم اینو من نمیدونم.من خودم چون میگن خواب قبل اذان درست و.... جوری تنظیم میکردم ساعت ۱۲.۱ شب بخواب ...

دستم باید حتما زیرم باشه؟یا رو به قبله بخوابم به پهلوی راست و دستم زیر سرم باشه ايراد داره؟

دستم باید حتما زیرم باشه؟یا رو به قبله بخوابم به پهلوی راست و دستم زیر سرم باشه ايراد داره؟

گلی زنگ‌بزن مراجع شهرت‌بپرس.من‌هم‌دستم‌زیر سرم‌بود هم‌بدون زیرسر.اما‌رو پهلو راست بودم